Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Awarie i wypadki kolejowe na Mazowszu
Moderator: JacekM
Niech zgadnę znowu padły 14 WEwww.mazowieckie.com.pl pisze:Awaria pociągu SKM Warszawa na odcinku Pruszków - Warszawa
2012-06-20 09:11
Na odcinku Pruszków - Warszawa Włochy nastąpiła awaria pociągu SKM Warszawa nr 304232 rel. Pruszków - Otwock. Jeden tor został wyłączony z ruchu do czasu awaryjnego sprowadzenia uszkodzonego składu.
Pociągi na odcinku Pruszków - Warszawa Włochy kursować będą torem sąsiednim - dwukierunkowo. Uwaga: pociągi w kierunku Warszawy zatrzymują się przy krawędzi peronowej po stronie przeciwnej do zasadniczego kierunku jazdy.
Z powodu zmian w organizacji ruchu pociągi na odcinku Pruszków - Warszawa oraz Warszawa - Skierniewice mogą być opóźnione około 15 - 20 minut. Opóźnienia mogą ulegać zmianie.
To sa jakies jaja. Dyrektor Skm powinien byc z tym momencie zwolniony dyscyplinarnie. Jak mozna dzien w dzien wysylac na trase trupa, ktory ciagle defektuje i blokuje srednice. Nie maja składu, to niech odwołaja obieg i tyle.
To byś jęczał ze SKM odwołała pociągi i tez trzeba kogoś zwolnić.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Jeszcze 4 impulsy przyjadą i powinno być dobrze
No cóż w godzinach szczytu na luksus nie ma co liczyć...
Edycja:
Jeden kurs na S9 wypadł po defekcie EZTa.
Edycja:
Jeden kurs na S9 wypadł po defekcie EZTa.
Utrudnienia na linii S9
11:35 Z powodu awarii pociągu SKM linii S9 , kurs relacji Wieliszew (10:43) - Warszawa Gdańska (11:17) oraz relacji Warszawa Gdańska (11:58) - Wieliszew (12:32) nie zostaną zrealizowane.
Wole poczekać na kolejny pociąg nawet te 15 minut i być pewnym ze pociąg dojedzie niż jechać 14WE i nie dojechaćrhemek pisze:Tylko jest jeden problem: Do pojedynczej 19 WE wejdzie 60 % pasazerow z 2 14 We , a co z reszta? Na S1 w szczycie zapelnienie to 150 %.
[ Dodano: |20 Cze 2012|, 2012 11:55 ]
Kolejne 14WE się rozklekotało czy tym razem coś innego
www.ztm.waw.pl pisze:11:35 Z powodu awarii pociągu SKM linii S9 , kurs relacji Wieliszew (10:43) - Warszawa Gdańska (11:17) oraz relacji Warszawa Gdańska (11:58) - Wieliszew (12:32) nie zostaną zrealizowane.