Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Walas usługi pogrzebowereserved pisze:Może nie do końca na miejscu, ale mimo wszystko...nazwa mnie lekko...że tak powiem....zaskoczyła...![]()
LINK
Już wiadomo czemu jest grabarzem tylu wątków na forum
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Humor czy jak? 
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Po chwili dodaje komentarz od... siebie:Jakiś maczo na fejsiku ZTMu pisze:10.09.2011, autobus 188 w kierunku Goclawek wschodni->Lotnisko. Kurs, ktory o 17:21 jest na Marszalkowskiej. Wewnatrz autobusu siedzi zmenelony pijany koles, wiek 45-48 lat. Smierdzi alkoholem. Pije nalewke z butli. Widac, ze pracowal na zmywaku bo zna pojedyncze zwroty po angielsku. Zaczepia po chamsku pasazerki w autobusie 'aj law ju! aj law ju bejbe!'. Na podlodze strumyk nalewki, bo mu sie rozlalo. Pasazerowie przesiadaja sie na drugi koniec. Do autobusu wsiada cygan z harmonia, zaczyna grac. Pijak "spiewa" na caly glos razem z nim. Cyrk jak w autobusie ZTM. Kierowca nie reaguje. W okolicach stadionu Legii dosiadaja sie kibice. Wszyscy razem pija zdrowie Legii. Na szczescie wysiadlem na Marszalkowskiej. Zakochaj sie z Warszawie!
To bawi, wkurza... Nie wiem.Maczo na fejsiku ZTMu pisze:Mialem ochote wysadzic pana, ale znajac polskie prawo jakbym mu dal w morde to znalazloby sie nagranie monitoringu, kierowca by zeznal ze to ja rozrabialem, i koniec koncow pewnie ja bym bulil odszkodowanie menelowi albo by mnie zamkneli
Jaki ma numer taborowy ta parówka?
Coś ode mnie. Nie wiem czy dla innych to śmieszne ale mnie to po prostu rozwaliło

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czotyk pisze:Jaki ma numer taborowy ta parówka?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jednak nawiążę jeszcze do crashtestów: tym razem szefostwo R-1 najwyraźniej postanowiło lepiej się zabezpieczyć przed destrukcyjnymi działaniami marketingu 
Crashtest za kwadrans.
EDIT: Tym razem wszystko przebiegło zgodnie z planem, do hali R-1 nie udało się wjechać
Crashtest za kwadrans.
EDIT: Tym razem wszystko przebiegło zgodnie z planem, do hali R-1 nie udało się wjechać
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Materiał z wiadomości jednej z holenderskich telewizji po meczu PSV - Legia.. Po dwudziestu kilku sekundach dowiadujemy się, że nie skonsultowali treści materiału z osobą znającą język polski 
Doskonały dowcip 3:09-3:43
Cały filmik jest mniej lub bardziej udany w zależności od momentu, ale fragment od 3:09 do 3:43 przebija Strasburgera wielokrotnie
Cały filmik jest mniej lub bardziej udany w zależności od momentu, ale fragment od 3:09 do 3:43 przebija Strasburgera wielokrotnie
Plus za akcję.Szeregowy_Równoległy pisze:Materiał z wiadomości jednej z holenderskich telewizji po meczu PSV - Legia.. Po dwudziestu kilku sekundach dowiadujemy się, że nie skonsultowali treści materiału z osobą znającą język polski