Się pomału klaruje. Będzie ciekawie.yavorius pisze:Coś już wiadomo, co ze zmianami tras 138, 141, 165, 174, 193 i N36?ZDM napisał pisze: Uprzejmie informujemy, że od dnia 2009-10-06 do dnia 2009-11-30 z powodu przez całą dobę występować będą utrudnienia w ruchu na ulicy Bokserska na odcinku od ul. Obrzeżna do ul. Kłobucka.
Zamknięte dla ruchu będą 2 pasy/ów - strony jezdni -. Proponowany objazd prowadzi ulicami:Marynarska-Rzymowskiego-Puławska-Poleczki-Osmańska-Zatorze-Kłobucka
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zależy pewnie, czy zima będzie wczesna i ostrapawcio pisze:Całość na raz. Na czas ściśle nieokreślony.bo nawet nie wiem, na jakie etapy i jak bardzo będzie wyłączone z ruchu owo skrzyżowanie...
[ Dodano: |5 Paź 2009|, 2009 09:50 ]
A jak skrzyżowanie będzie nieprzejezdne we wszystkich kierunkach, to pewno trzeba będzie przez Cybernetyki i Postępu pociągnąć linie do Bokserskiej. A 165 jakoś od Gotarda przez Puławską-Poleczki i od drugiej strony żeby Kłobucką obsłużył. Albo Z-coś tam zrobić na Kłobuckiej od Wyczółek czy raczej z DHL, żeby i na 148 się łapało.
Popatrz, jaka franca!
No, to oczywiste. Myślę, że nie wszystkie linie pójdą przez Postępu, no bo bez sensu byłoby ciągnąć linie jeżdżące Modzelewskiego (wcześniej postulowałem ożywienie przystanku TARNINY 01). Zastanawiam się tylko, kiedy pojawią się komunikaty, bo to już jutro...drapka pisze:A jak skrzyżowanie będzie nieprzejezdne we wszystkich kierunkach, to pewno trzeba będzie przez Cybernetyki i Postępu pociągnąć linie do Bokserskiej. A 165 jakoś od Gotarda przez Puławską-Poleczki i od drugiej strony żeby Kłobucką obsłużył. Albo Z-coś tam zrobić na Kłobuckiej od Wyczółek czy raczej z DHL, żeby i na 148 się łapało.
-
Domino2001
A przecież też jest inny dojazd na Bokserską przez Centrum Targowe Bokserska. Puścić normalnie przez Cybernetyki-Postępu-Bokserska. A 165 skierować przez Puławską do Poleczki, albo bezpośrednio z metra Wilanowska albo od Gotarda. Aby obsłużyć Kłobucką można byłoby uruchomić Z65 na trasie WYCZÓŁKI - ARESZT ŚLEDCZY SŁUŻEWIEC.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
Już się poprawiłem wcześniejLipa pisze:Od kiedy one jeżdżą przez Al. Wilanowską do Metra Wilanowskayavorius pisze:117, 141...![]()
No normalnie: ulicami...yavorius pisze:Jak to normalnie
O ja pierdzielę, nie doczytałem, myślałem, że chodzi o dojazd do KŁOBUCKIEJ.
No oczywiście, że będzie taki dojazd, o jakim piszesz:)
Mam słaby dzień dzisiaj
-
Domino2001
Skierować 138, 174, 193 tak jak jeździ wariantem 141. MAPA ZTMyavorius pisze:@Domino:
Linia nie może być do aresztu, bo ludzie do Bokserskiej mieliby trzy przystanki do przejścia do Bokserskiej.
Puścić normalnie przez Cybernetyki-Postępu-Bokserska.
Jak to normalnie?
GM-Wilanowska mowa o samym ciągu Al. Wilanowska-metro, bo znowu będzie bezautobusowa jak przed uruchomieniem 165.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.