Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Moim zdaniem teraz spotkań jest za mało, więc zwiększenie ich liczby jest jak najbardziej OK. Sezon ma się później kończyć i wcześniej zaczynać, przerwa zimowa pozostanie taka, jak jest.MichalJ pisze:No i właśnie meczów wydaje mi się za dużo. Chyba, ze będą grali w czerwcu-lipcu, jak dla mnie to świetna pora na sport boiskowy. Styczeń-luty - nie.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bayern 7 kolejek przed końcem postanowił zostać mistrzem. Prowadzą z Frankfurtem po kozackim golu piętą Schweinsteigera. Ciekawostka: Franck Ribéry zaczął mecz na ławce. Można Bayernu nie lubić, ale nie da się nie docenić tego, jaką ekipę Heynckes i Sammer zmontowali. Przerosnąć Bundesligę o klasę to jest coś. Nie przypominam sobie takiego sezonu w jakiejkolwiek względnie poważnej lidze. Chyba nawet Barcelona nie wygrywała z taką przewagą nad resztą ligi. Lyon w najlepszych latach też wygrywał mniej spektakularnie.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A Tomasz Frankowski przegonił Gerarda Cieślika.

105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kapitalna cieszynka FrankowskiegoM_Szymkowiak pisze:A Tomasz Frankowski przegonił Gerarda Cieślika.![]()
![]()
A sędzia Borski bezpodstawnie przegonił obrońcę Pogoni z boiska. Dortmund przegonił Augsburg, chociaż przegrywali już 0-1 i 1-2. Sędzia meczu Bayernu przegonił jakiekolwiek emocje ze stadionu i nie gwizdnął jedenastki dla Eintrachtu. A trener Nawałka najwyraźniej postanowił przegonić marzenia o zwycięstwie we Wrocławiu, skoro wpuszcza z ławki Bonina i Zahorskiego przy stanie 1-1.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
No
Na początku nie wiedziałem o co chodzi, bo nie oglądałem. Patrzę na wynik a tu Frankowski 4' gol i zółta kartka
i Śląsk pyk na 2:1.
i Śląsk pyk na 2:1.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Skorupski zrobił wszystko, żeby tylko piłką nie oberwać. A Ćwielong strzelał jak rasowy Ćwielong: na pałę przed siebie. Idealnie w Skorupskiego.
NiekoniecznieSzeregowy_Równoległy pisze:A sędzia Borski bezpodstawnie przegonił obrońcę Pogoni z boiska.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Frankowski dotał w końcu tę żółtą? Bo w podsumowaniu I połowy stało, że Jaga 0 kartek dostała...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A trafił ktoś dwa remisy w NBA?Piter232 pisze:NiekoniecznieSzeregowy_Równoległy pisze:A sędzia Borski bezpodstawnie przegonił obrońcę Pogoni z boiska.
Nie wiem, szukaj na liście nowych milionerówPawel_ pisze:A trafił ktoś dwa remisy w NBA?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mnie bardziej zdziwiło, że on za to kartki nie dostał. A gdyby karny miał być ustawiony, to naprawdę finezyjniej można było go sprokurować. Aż takimi kretynami nasi kopacze chyba nie są.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Legia git, szkoda że Górnik nie dowiózł do końca 1:0 to bym miał 18 punktów.
BTW czy Legia się popsuje czy dowiezie do końca lidera?
BTW czy Legia się popsuje czy dowiezie do końca lidera?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A to da się przewidzieć? Legia chyba jest w gazie, skoro Urban w przerwie posadził słabo grającego Ljuboję na ławce, a Zagłębie poszczuł D(r)waliszwilim. Forma Legii zależy tylko i wyłącznie od Radovicia. Facet rozgrywa sezon życia (gol i asysta dzisiaj). Plus - nie można tego nie odnotować - asysta Kuby Wawrzyniaka
A jeśli jeszcze Kosecki wróci do jakiejś sensownej dyspozycji, to może być zupełnie fajnie. No i jak Urban ogarnie defensywę, bo niewielka ilość straconych bramek to jedno, a drugie to to, że jeśli w drużynie rywala znajdzie się ktoś, kto umie dośrodkować (na szczęście w naszej lidze w sumie dośrodkować potrafi może pięć osób), to Legia ma problem. Jeśli ktoś chce strzelić Legii bramkę, to powinien to robić po akcji skrzydłem. Macie w Wiśle kogoś, kto umie wrzucić? Jak tak, to warto obstawić, że Wisła Legię ukąsi