Może od drugiej strony do ronda jest lepiej.Walas pisze: Znajomy miał to w poniedziałek rano to jak dzwoniłem do niego rano ok. 9:00 to powinien być już na Marysinie a był dopiero przy Al. Lotników. Było SB tego dnia przez CR. A wszystko właśnie z powodu korków od Rzymowskiego do Ronda Żabczyńskiego.
Problemy komunikacyjne Służewca
Moderator: Wiliam
ŁK
Pewnie mnie coś ominęło, ale czy to 402 nie mogłoby po prostu jechać prosto Marynarską, zawrócić przy Hynka na rondzie, przycupnąć na bardzo długim przystanku w kier. Służewca i pojechać z powrotem?
Przyznaję, że nie śledziłem bardzo uważnie dyskusji, gdy ta linia powstawała, więc pewnie ominęły mnie jakieś istotne przyczyny dlaczego jest jak jest...
Przyznaję, że nie śledziłem bardzo uważnie dyskusji, gdy ta linia powstawała, więc pewnie ominęły mnie jakieś istotne przyczyny dlaczego jest jak jest...
ZTM się przyczynami nie chwalił. Oczywiście, że tak byłoby lepiej, ale pewnie ci powiedzą, że nie ma miejsca na tym przystanku.
Na początku nie było aż takiej potrzeby, choć brak PKP Sluzewiec w kierunku metra nie był idealny. Teraz - tak jak pisałem, chyba chodzi o utrzymanie krańca.
ŁK
- Solaris U10
Przecież ta argumentacja nie ma sensu. "Można było zrobić od razu dobrze, ale nie było takiej potrzeby, więc zrobiono źle."
Na początku Wynalazek był może dużo lepszym krańcem niż parkowanie na ruchliwej ulicy. Aczkolwiek argumenty lotniska chyba padały od początku.Solaris U10 pisze:Przecież ta argumentacja nie ma sensu. "Można było zrobić od razu dobrze, ale nie było takiej potrzeby, więc zrobiono źle."
ŁK
W poniedziałek rano do skrętu z Woronicza w Wołoską stały 4 Z-1. W pierwszym wypełnienie ok. 70%, w pozostałych - mozna się domyślić. Może jest tych brygad o kilka za dużo jednak? Myślę, że 5-6 nawet rano by wystarczyło, a 218 co 7-8 byłoby fajniejsze niż co 12...
ŁK
Jeszcze kilka dni i przeguby na 218 co 12 minut to też bedzie mało!
ŁK
A jak tam postępy robót przy poszerzaniu Marynarskiej, bo po 2 miesiącach słychać, że marne?
Tego nie widziałem, odkąd jest 218 to prawie nikt nie chodzi do Z-1 z tej strony, wiec nie widać.
Za to moze jestem mało spostrzegawczy ale na Os.Nowy Mokotów w kier wilanowskiej pojawiła się wiata, wiec chyba 218 zostaje.
Za to moze jestem mało spostrzegawczy ale na Os.Nowy Mokotów w kier wilanowskiej pojawiła się wiata, wiec chyba 218 zostaje.
ŁK
Tak, zgadza się. Postawili wczoraj ok. 10:00.Łukasz pisze: Za to moze jestem mało spostrzegawczy ale na Os.Nowy Mokotów w kier wilanowskiej pojawiła się wiata, wiec chyba 218 zostaje.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
W czasie remontu Marynarskiej UD Mokotów ma załatwić papiery na stałą organizację ruchu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ma stalową organizację ruchupawcio pisze:W czasie remontu Marynarskiej UD Mokotów ma załatwić papiery ma stalową organizację ruchu.
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012