Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Już się boję, pewnie do 716 dublującego kolej teraz czas się będzie dobrać...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przestało dublować S-2? Czy może jednak nie o to chodziło? 

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
- Colony
- Kontakt:
Pewnie wszystko jeszcze w powijakach
Zresztą przypuszczam, że Jabłonna ma tu swój udział z nowym 734 i może zaktywuje się wreszcie przedłużenie niektórych kursów 727 do Złotokłosu. Coś tam ptaszki cwierkały, nieprawdaż? 

(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Że się nieśmiało spytam. Czy kolejna linia do Babic, która swego czasu pojawiła się nawet w rozkładach na stronie internetowej ZTM, wyjedzie w końcu na ulice

"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
718 może w końcu puszczą w wybranych kursach do Radzymina
719 - może wydłużą tak jak dawniej planowali do Żelazowej Woli/ Kampinos
720 - mam nadzieje, że wydłużą na Zamienie
722 - mam nadzieję, że utrzymają z podjazdami na Zagórze-Sanatorium
727 - puszczą podobno do Złotokłosu ( tak jak w postach wyżej )
734 - ,,prezenick'' dla Jabłonnej
719 - może wydłużą tak jak dawniej planowali do Żelazowej Woli/ Kampinos
720 - mam nadzieje, że wydłużą na Zamienie
722 - mam nadzieję, że utrzymają z podjazdami na Zagórze-Sanatorium
727 - puszczą podobno do Złotokłosu ( tak jak w postach wyżej )
734 - ,,prezenick'' dla Jabłonnej
Przedwczesną jest radość wasza, bezbożni synowie Juliana Apostaty! Możecie Kościół obedrzeć, skrępować, wtrącić do katakumb i skazać na męczeństwo, ale go nie pokonacie; bo i dziś powtarzamy śmiało za Tertulianem: Mori possumus, vinci non possumus (możemy umrzeć, ale nie możemy być zwyciężonymi); a wy prędzej czy później musicie zawołać: Vicisti Galilaee! (zwyciężyłeś Galilejczyku). św. Józef Sebastian Pelczar (1842-1924)
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.