Trasa Siekierkowska
Moderator: Wiliam
Za dnia średnio widać, a Ty się o noc pytasz? Na szczęście są tylko dwa pasy, więc układ jest bardzo klarowny, a i miejsca przeplotów w zdecydowanej większości przypominają te z patelni niż z Babki.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Oznaczone jest dobrze, bo jest to Płowiecka. Natomiast czasowo przystanek w kierunku ronda Waszyngtona jest tam gdzie był (czyli na Grochowskiej).tarantula01 pisze:Na Grochowskiej oznaczonej jako ... Płowiecka.zofey pisze:A przystanek w kierunku Grochowskiej gdzie?
[ Dodano: |8 Mar 2010|, 2010 07:50 ]
IR dał warunek - oświetlenie.Rosa pisze:A czy wieczorem to rondo jest na tyle dobrze oświetlone że widac oznakowanie poziome?
Polityka złym doradcą w pracy!
- tarantula01
- Kontakt:
mozgow pisze:Na Grochowskiej. Płowiecka kończy się na skrzyżowaniu z Kokoryczki.
Tak jest zarówno na zumi jak i w rzeczywistości (a przynajmniej tak pokazują tablice z nazwami ulic).
Tego nie wiedziałem - przepraszamJotPeCet pisze:Oznaczone jest dobrze, bo jest to Płowiecka. Natomiast czasowo przystanek w kierunku ronda Waszyngtona jest tam gdzie był (czyli na Grochowskiej).tarantula01 pisze:Na Grochowskiej oznaczonej jako ... Płowiecka.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- R-9 Chełmska
Ok 19 przytkana była nieco Grochowska, stalo sie tak w połowie drogi między realem a rondem, inne wloty były puste.
Za to na rondzie ludzie raczej jeżdżą na czuja, nie przejmując sie za bardzo oznakowaniem
Też jakas metoda, może się będzie sprawdzała, "tutejsi" beda jeździli tak jak to wyjdzie a nietutejsi będą mieli mocne wrażenia 
Tak czy inaczej mam nadzieje że światel tam już nie postawią, niedługo wakacje i będzie luźniej, potem otworza estakady i znów mniej samochodow, więc to rondko powinno się sprawdzić.
Za to na rondzie ludzie raczej jeżdżą na czuja, nie przejmując sie za bardzo oznakowaniem
Tak czy inaczej mam nadzieje że światel tam już nie postawią, niedługo wakacje i będzie luźniej, potem otworza estakady i znów mniej samochodow, więc to rondko powinno się sprawdzić.
Tylko, czy ono się również sprawdzi przy trzech pasach dookoła? Mam wątpliwości. Przy dwóch masz tylko jednego współpratnera do zabawy obok siebie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy trzech bezwzględnie prawy pas nie może dopuszczać pozostania na rondzie, tylko zawsze wyprowadzać.pawcio pisze:Tylko, czy ono się również sprawdzi przy trzech pasach dookoła? Mam wątpliwości. Przy dwóch masz tylko jednego współpratnera do zabawy obok siebie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja tam jednak bym wolał, by przy dopuszczeniu trzech pasów ruchu uruchomić sygnalizację. Przy tej średnicy ronda, powierzchnia kumulacji na lewoskrętach będzie olbrzymia, a uniknie się głupich sytuacji.
Chyba żeby turbina była bezwzględnie obowiązująca, a nie to, co mamy teraz na Babce.
Chyba żeby turbina była bezwzględnie obowiązująca, a nie to, co mamy teraz na Babce.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na Babce nie ma turbiny, na babce jest quasi-wyspa centralna.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wiem, wiem. W każdym razie chodzi mi o to, by każdy pas jednoznacznie i bez przecinania się z innymi strumieniami ruchu wyprowadzał tam, gdzie zapowiadały znaki przed rondem.