Zagubione owieczki - 2012
Moderator: vernalisadonis
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A czemu miałby być? Przepisy nie zabraniają i jest wygodniej niż przeciskać się Bracką. Reduty na 171 też tak umieją.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na Brackiej też bywaSG pisze:Z tym że na rondzie jest z reguły pierd**nik...Szeregowy_Równoległy pisze:A czemu miałby być? Przepisy nie zabraniają i jest wygodniej niż przeciskać się Bracką. Reduty na 171 też tak umieją.

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mi na Brackiej przeszkadzała ciasnota i ludzie łażący jak lemingi wszędzie w poprzek jezdni. Na Brackiej czuję się zawsze niekomfortowo bez względu na rodzaj pojazdu, którym jadę. Znacznie spokojniej przyjmuję zajęcie dwóch pasów i skręt w prawo w Nowy Świat. Może dlatego, że ja bardzo często zajmuję tyle pasów ile uznam za stosowne, a jak trąbią, to tyle ile potrzebuję +1, więc kwestia nawyków 

Wystarczy obejrzeć A752 na potwierdzenie tego +1. A tak wracając do tematu, jestem ciekawy jaki wniosek wysnułby NR jak 171 miało by kolizję przy De gauela w kier Torwaru. Znowu by było popularne "co ty tu robiłeś?! ciebie nie powinno tu być!" ?Szeregowy_Równoległy pisze:Mi na Brackiej przeszkadzała ciasnota i ludzie łażący jak lemingi wszędzie w poprzek jezdni. Na Brackiej czuję się zawsze niekomfortowo bez względu na rodzaj pojazdu, którym jadę. Znacznie spokojniej przyjmuję zajęcie dwóch pasów i skręt w prawo w Nowy Świat. Może dlatego, że ja bardzo często zajmuję tyle pasów ile uznam za stosowne, a jak trąbią, to tyle ile potrzebuję +1, więc kwestia nawyków
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A752 ze mną za sterami skasował Volvo i drugi raz oberwał w ogon, bo pan nie spojrzał, że to nie solówka i przypieprzył z metra w tył autobusu wyjeżdżając ze stacji benzynowej. Reszta to nie ja, więc nie wiem do czego pijesz. Nigdy nie zdarzyło mi się kogokolwiek zahaczyć z powodu zajęcia zbyt dużej ilości pasów. Jestem zawodowcem, zastawiam jezdnię profesjonalnie 
A NR Mob nic by nie powiedział, NR Mob byłby zainteresowany ustaleniem winnego. Nie moje 410 swego czasu na Młynarskiej przydzwoniło i nic nie było, 128 na Niemcewicza też niczyich pretensji nie wzbudziło. NR Mob ma zdrowsze podejście.

A NR Mob nic by nie powiedział, NR Mob byłby zainteresowany ustaleniem winnego. Nie moje 410 swego czasu na Młynarskiej przydzwoniło i nic nie było, 128 na Niemcewicza też niczyich pretensji nie wzbudziło. NR Mob ma zdrowsze podejście.
Bardziej piłem do NR MZA, bo Mob od zawsze był bardzo zainteresowany wszystkim ale nie autobusemSzeregowy_Równoległy pisze:A752 ze mną za sterami skasował Volvo i drugi raz oberwał w ogon, bo pan nie spojrzał, że to nie solówka i przypieprzył z metra w tył autobusu wyjeżdżając ze stacji benzynowej. Reszta to nie ja, więc nie wiem do czego pijesz. Nigdy nie zdarzyło mi się kogokolwiek zahaczyć z powodu zajęcia zbyt dużej ilości pasów. Jestem zawodowcem, zastawiam jezdnię profesjonalnie

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mobilisowe Nadzory jeżdżą też jako kierowcy, jak jest taka potrzeba, więc nie są odrealnieni i większość wariantów stosowanych na naszych liniach znają. "Czemu tu jesteś" to kwestia drugorzędna, ważniejsze jest "czyja to wina" 

Trochę wąsko chyba i garby.Molo pisze:W związku z płonącym samochodem na skrzyzowaniu lektykarskiej/podlesnej ,autobusy 121 i 197 w strone Gwiazdzistej jeżdżą Kiwerską do Kluadyny (tego jescze nie grali!)

http://maps.google.pl/maps?q=kiwierska, ... 64,,0,1.78
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218

Przedostatnia:
7.12.2012
140+685

Molo pisze:W związku z płonącym samochodem na skrzyzowaniu lektykarskiej/podlesnej ,autobusy 121 i 197 w strone Gwiazdzistej jeżdżą Kiwerską do Kluadyny (tego jescze nie grali!)

Aleje Ujazdowskie to troszkę dalej są.JasieK pisze:Dziś pewien Grodzio na 127 w kierunku pl. 3 Krzyży nie skręcił w Bracką, tylko pojechał dalej do Ronda De Gaulla i tam skręcił w prawo, w al. Ujazdowskie. A na taki manewr nie ma tam przypadkiem zakazu?