Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zwłaszcza, że od razu wkurzysz urzędnika, który będzie to załatwiał
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
przede wszystkim postaraj się napisać odwołanie używając najprostszych słów jakich da się użyć w tym temacie. Krótko, zwięźle i na temat. Nie strasz ich od razu sądem, bo to nic nie da a i tak zrobisz jak uważasz (o ile ci się będzie chciało i cię tam nie spławią). Możesz poprosić o konfrontację z tym neandertalczykiem.
Jeśli masz rację, to najnormalniej w życiu uda się tę sprawę załatwić. Tylko nie wyskakuj do nich z odszkodowaniem za straty moralne czy coś takiego... i napisz jak sytuacja się rozwinie.
Jeśli masz rację, to najnormalniej w życiu uda się tę sprawę załatwić. Tylko nie wyskakuj do nich z odszkodowaniem za straty moralne czy coś takiego... i napisz jak sytuacja się rozwinie.
--
Oko za oko, kwit za dowód.
Oko za oko, kwit za dowód.
Juz napisalem drugiego maila na spokojnie. Wyjasniajac ze tamtego pisalem w stanie wzburzenia, i ze domagam sie jedynie anulowania nieslusznie nalozonego wezwania.
Zreszta dzwonilem tam i Stwierdzili ze ten dokument -wyciag byl wazny , i ze maja 30 dni na odpowiedz.
Zreszta dzwonilem tam i Stwierdzili ze ten dokument -wyciag byl wazny , i ze maja 30 dni na odpowiedz.
Super, juz lece powiedziec znajomym, czyli do lata zamiast kupowac bilety dadza mi na browara Dzieki.fik pisze:To do lata nie będzie kontroli w Wawrzerhemek pisze:Ok, moja wina. Latem jakos sie zmowimy i postawie po browarze , ok? Bo ta pogoda nie nastraja na browara
Ps: co drugiego odloże dla Was ! Tylko żeby sie zaden Wasz kolega nie wylamal , bo przepadna!
Dzisiaj ostatni raz skorzystalem z automatu mennicy. Wcial mi 18 zl, nastepnie 3 proby platnosci karta zostaly przerwane ale .. zablokowal mi na koncie pelna kwote za te 3 proby. Jutro pojade i kogos tam rozniose. Cholerni zlodzieje. Niech sie modla zeby ta blokade dalo sie zdjac!!!
AA i jeszcze jedno: ten sam automat przestawil mi date w waznej karcie na 1.01 .2000 rok czyli 10 lat w tyl. Czy w ZTM mi to cofna??
AA i jeszcze jedno: ten sam automat przestawil mi date w waznej karcie na 1.01 .2000 rok czyli 10 lat w tyl. Czy w ZTM mi to cofna??
rhemek pisze:Jutro pojade i kogos tam rozniose.
rhemek pisze:Cholerni zlodzieje.
Uspokój się w końcu, pieniaczu, bo niektórzy mają już dość patrzenia, jak publicznie robisz z siebie idiotę. Każdemu zdarzają się chwile złości, jednak 34-letni człowiek powinien sobie umieć radzić z emocjami...rhemek pisze:Niech sie modla zeby ta blokade dalo sie zdjac!!!
noidea