Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
Nie.yavorius pisze:Bo uważał masturbację za ciężki grzech?
Bo zostawił Kościołowi swoje dziecko, które teraz się bawi wszystkim jak zabawkami niszcząc je przy tem.drapka pisze:A czemuż to jest Paweł VI przyczyną myśli samobójczych?
Na nowy wątek a nie na śmietnik.Chyba końcówka wątku powinna trafić pod klapę od śmietnika.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
Domino2001
Od dzisiaj autobusy linii 192 (i pewnie 166) jeżdżą objazdem.
Powód: awaria wodociągowa.
Trasa: OS. Kabaty-Al. KEN-Przy Bażantarnii-...
Źródło: wywieszka pod dechą autobusu linii 192.
[ Dodano: |15 Gru 2009|, 2009 08:09 ]
ZDM
Powód: awaria wodociągowa.
Trasa: OS. Kabaty-Al. KEN-Przy Bażantarnii-...
Źródło: wywieszka pod dechą autobusu linii 192.
[ Dodano: |15 Gru 2009|, 2009 08:09 ]
ZDM
Na stronie ZTM cisza o 306. Czy wlot z ronda ze Żwirki w Bennetta jest już otwarty (ten wlot, którym niedawno 175 i 188 a także N32 wjeżdzały tylko po to aby obsłużyć przystanek na żadanie o nazwie jak ulica). Jeśli zamknięty, to w drodze na Ursynów trzeba jechać przez terminale.Uprzejmie informujemy, że od dnia 2009-12-15 do dnia 2010-12-04 z powodu przez całą dobę wystepować będą utrudnienia w ruchu na ulicy Wirażowa na odcinku od ul. Bennetta do przejazd kolejowy.
Zamknięte dla ruchu będą 2 pasy/ów - strony jezdni -. Proponowany objazd prowadzi ulicami:1. Żwirki i Wigury-Bennetta; 2. Puławska-Rzymowskiego-Marynarska
Inwestor: GDDKiA
Wykonawca: Teerag-Asdag Polska Sp. z o.o.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
ZDM pisze: z powodu przez całą dobę
ZDM pisze:od ul. Bennetta do przejazd kolejowy
Co takiego???!ZDM pisze:2 pasy/ów - strony jezdni
No to chłopcy (i dziewczyny?) z ZTM są zuchy przy tych agentach z ZDM-u. Dwa zdania i 3 nonsensy. Albo raz pomylili cyferki i "zakończyli" objazd al. Sikorskiego o dzień za wcześnie, fundując mi dzięki temu podróż do pracy z przygodami.
Popatrz, jaka franca!
Niech sobie mają i jeden, ale przecież to tak samo, jakby rzecznik prasowy ZDM występował przed kamerami w dziurawym garniturze i poplamionym krawacie, bo ma jeden krawat do wszystkich występów. A tu jest jeszcze gorzej, bo nie dość, że niechlujnie, to jeszcze nie wiadomo, o co chodzi:
Dziadostwo pełną gębą!
I co tu jest zamknięte dla ruchu?Zamknięte dla ruchu będą 2 pasy/ów - strony jezdni
Dziadostwo pełną gębą!
Popatrz, jaka franca!
Wczoraj mimo tablicy informacyjnej, ze wirazowa zamknieta od 15.12.2009, ulica byla otwarta gdzie niegdzie pojawily sie zolte tymczasowe pasy ale jeszcze byly niedokonczone.ITS A 218 pisze:Czy na stronie ZTMu nie pojawi się żadna informacja o objeździe Wirażowej dla linii 306 ? Może zapomnieli że w ogóle coś tędy jeździ ?
No nie wiem, dzisiaj również jeszcze tablice informacyjne pozasłaniane/poprzekreślane jakby jeszcze nie zamknęli ul. Wirażowej. Może dziś wieczorem albo od jutra...zzz pisze:Wczoraj mimo tablicy informacyjnej, ze wirazowa zamknieta od 15.12.2009, ulica byla otwarta gdzie niegdzie pojawily sie zolte tymczasowe pasy ale jeszcze byly niedokonczone.ITS A 218 pisze:Czy na stronie ZTMu nie pojawi się żadna informacja o objeździe Wirażowej dla linii 306 ? Może zapomnieli że w ogóle coś tędy jeździ ?
- Solaris U10