Super częstotliwość jak na linię pełniącą na Ursynowie głównie rolę dowozową do metra.Lukasz436 pisze: 195 - NATOLIN PŁN. (LUB INNA PĘTLA) - PL. PIŁSUDSKIEGO 15/20/20
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Otóż to. Albo porządnie dowozimy do metra, albo wysyłamy do centrum pęczek rzadkich linii. Tertium non datur.Fikander pisze:Super częstotliwość jak na linię pełniącą na Ursynowie głównie rolę dowozową do metra.Lukasz436 pisze: 195 - NATOLIN PŁN. (LUB INNA PĘTLA) - PL. PIŁSUDSKIEGO 15/20/20
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jeśli 195 zostanie skrócona choćby nawet do dw.Gdańskiego.To w tedy można podnieść częstotliwość 12/15/12/15.Bo przecież 15 w szczycie popołudniowym to jednak trochę za mało, ponieważ ma spore wykorzystanie. Jeśli chodzi o brygady to na pewno się znajdą po skróceniu trasy na tej linii.
[ Dodano: Nie 18 Maj, 2008 10:12 ]
Czy ktoś może wie kiedy zostaną wprowadzone rewolucyjne zmiany komunikacji miejskiej na Bielanach po zbudowaniu pierwszej linii metra.
Kiedy będą mapki objaśniające trasy linii. 
[ Dodano: Nie 18 Maj, 2008 10:12 ]
Czy ktoś może wie kiedy zostaną wprowadzone rewolucyjne zmiany komunikacji miejskiej na Bielanach po zbudowaniu pierwszej linii metra.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A po co Ci konsultacje? Nie pamiętasz, jak było z konsultacjami tramwajowymi? Reforma jedna się nie spodobała, to zrobiono drugą - już bez konsultacji
. Nie chciało Bemowo stracić 23? Proszę bardzo, straciło 13, wola pasażera jest przecież święta 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
KornShell
-
KornShell
- MeWa
- Cukiereczek
tak, na chwilę obecną taki termin obowiązuje. Na Młocinach wykonawca ma jeszcze miesiąćBastian pisze:Łącznie z Młocinami?
wahadło nie wchodzi w grę, żadnego wahadła nie będzie. Jeśli pociągi nie będą mogły zawracać na Młocinach, to nie będą jeździć dalej.Kra pisze:Czyżby miało byc wahadło.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]