Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
"Tam" jedziesz "po prostu", a wracasz, jadąc dalej Puławską w kier. Piaseczna, po czym zawracając przed skrzyżowaniem z Poleczki/Pileckiego, na skrzyżowaniu z ulicą Romera i jedziesz z powrotem do M. Wilanowskiej. I tyle o tym.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
W stronę M. Wilanowska to wiem, bo inaczej się nie da. O jazdę w stronę Wyścigów mi chodziło, tak więc dziękuję. JakDojade.pl kłamie!chester pisze:"Tam" jedziesz "po prostu", a wracasz, jadąc dalej Puławską w kier. Piaseczna, po czym zawracając przed skrzyżowaniem z Poleczki/Pileckiego, na skrzyżowaniu z ulicą Romera i jedziesz z powrotem do M. Wilanowskiej. I tyle o tym.
Możliwe zatrzymanie?fik pisze:Przeciskanie się między parkującymi w alei Wyścigowej gratis.
Oficjalna nazwa to As Driver i taka nazwa rzeczywiście używana jest zarówno na ich fanpejdżu na Fb, jak i przez panie przyjmujące zamówienia.MichalJ pisze:To niech sie nazywa As Przewozy.
Nie no, prężna firma.mgr MeWa pisze:skoro i tak funkcjonuje na nie do końca jasnych i oficjalnych zasadach, to co za różnica jak się nazywa?
Kiedy i gdzie bym ich nie zamawiał, to zawsze dojeżdżają w 15 min. (nawet do mnie pod las o 4 rano), a mają ok. 80-90 kierowców. Tymczasem Sawa za 2.40, która ma 1.5k kierowców ma problemy czasem z dojazdem w 17-20 min... Inna sprawa, że Sawa w porównaniu jeszcze sprzed rokiem (a przed 5 laty to w ogóle) okropnie zeszła na psy.
Nie wiem, jak oni to robią, ale może po prostu dobrze zarządzają swoimi ludźmi i szybko jeżdżą
No i ani razu nie stwierdziłem jakiegoś oszustwa typu podkręcanie licznika etc., z czym spotkałem się w Eko ze dwa razy.
-
bartoni722
-
bartoni722