Wypadki i awarie - 2011
Moderator: vernalisadonis
O - ciekawe - jak jechałem o 7.30 rano to jeszcze były przerwy w łukach... Może na szybko je zespawali???Bywalec pisze:Relacja Mokotów Marszałkowska też jest czynna
Dostałem takie info na R-4, że moderna po komisji musi być zestawiona z innym wozem... Ale jak wiadomo podejście się czasem bardzo szybko zmieniamkm101 pisze:Tak było kiedyś, teraz już nikt nie będzie się bawił w uzbrajanie 13N. Albo R-4 zamieni 751" z jakimś innym sterowniczym guzikowcem w gorszym stanie albo poleci cały skład 751"+487.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
O 9.05 #1308 jako 011/7 zdjął osobówkę na pl. Narutowicza. Kierowca z Opoczna szybko przyznał się do winy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -