Problemy komunikacyjne Służewca
Moderator: Wiliam
Fajnie by było - trasa o cały kilometr krótsza - tylko zaraz ci powiedzą, że nie ma gdzie stać.
Podobno 401 ma jeździć co 4-6 minut w g. szczytu
. Serio taka częstotliwość na Ursynowie potrzebna przy 193? I ciekawe jak się 189 przez to wszystko oberwie
.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
193 będzie pocięte.
Na przystanku Sasanki na pewno znalazłoby się miejsce na postoje 402. A tak autobusy będą znikać w okolicach 8-9 w gigantycznych korkach na małych uliczkach Służewca.MichalJ pisze:Fajnie by było - trasa o cały kilometr krótsza - tylko zaraz ci powiedzą, że nie ma gdzie stać.
189 pozostaje bez zmian.TGM pisze:Podobno 401 ma jeździć co 4-6 minut w g. szczytu. Serio taka częstotliwość na Ursynowie potrzebna przy 193? I ciekawe jak się 189 przez to wszystko oberwie
.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Liczba tabliczek wzostła, to jest poprawa.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A jaka będzie częstotliwość 402? Bo uważam że 4-6min dla 401 na Ursusie to za dużo - lepszym wyjściem byłoby wg mnie wydłużenie 402 do WKD Raków, tam gdzie teraz kończą kursy skrócone 504 (no właśnie te zostają od 18 stycznia?). To nie jest aż tak daleko, zawrotka w miarę przyzwoita a bus zbierałby ludzi z wukadki, ZP Hynka no i z PKP Służewiec.
185 - najlepsza linia w mieście!
Masz wszystko na stronie ZTM, 402 co 10/15//-, a 401 co 6 minut w szczycie z Ursusa + dodatkowe kursy na trasie: WKD Raków - Natolin Płn. p. Metro Służew, SGGW, Ursynów Płd. i Metro Imielin. 
PKP Służewiec ma być obsługiwany tylko w stronę Mordoru. Pierwszym przystankiem po postoju 402 na Wynalazku będzie przystanek Postępuashir pisze:Masz wszystko na stronie ZTM, 402 co 10/15//-, a 401 co 6 minut w szczycie z Ursusa + dodatkowe kursy na trasie: WKD Raków - Ursynów Płd i akurat 402 dojedzie w obydwie strony do PKP Służewiec.
185 - najlepsza linia w mieście!
To 402 w kierunku Wynalazku będzie 2 razy stawało w ZP PKP Służewiec? 
Tak.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Muszą być, bo przecież po to jest ten zawijas.
Powinny być, bo przystanek ma być zlokalizowany w zatoce parkingowej kawałek przed skrzyżowaniem i ma być dosyć długi.