Zmiany obsługowe - wrzesień 2016
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Stare SU12 na 162 i tak niedługo znikną.
-
Tak im brakuje, że wysyłają kierowców na urlopy. Na dyspozytorni kartka wisiała, że jak ktoś chce urlop w lipcu i sierpniu to dostanie. Tylko ciekawy jestem czy to tylko przez zmniejszony plan w wakacje, a we wrześniu będzie po staremu.fraktal pisze:Zajezdni "Woronicza" znowu spada plan? Nie tak dawno oddała całe 503, a teraz oddaje jeszcze 186 i jedną brygadę na 116 - niby dochodzi Z-1, ale teraz już też jeździ...Kierowców tam brakuje?
W ogóle całe te zmiany pachną oszczędnościami. Zobaczymy - oby do stycznia...
To po co jest mącenie datami? Myślałem, że wcześniej takie rzeczy odbywały się bez zmiany daty? Chyba, że chodzi o ostatnie kursy, które zamiast na przystanku Gwiaździsta będą kończyć na pętli?pawcio pisze:Przerzuty nie wpływające na rozkład przystankowy.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Tylko do 5 września.ashir pisze:Rozkłady wakacyjne zostają także na [...] i E-7.
No właśnie, od 5.09 znika Z-23, od 12.09 - Z-17 , więc pewnie w związku z tym pojawią się kolejne zmiany - nie tylko rozkładowe, ale i obsługowe.
Zmiany będą symboliczne, bo z uwolnionych brygad zwiększy się częstotliwość E-7, wróci 412, a reszta brygad zostanie w formie czynnej rezerwy.
Zastanawia mnie po jakiego diabła przywrócono na 166 starą częstotliwość. Po Ursynowie to jeździ puste...
Też myślałem, że wróci od października albo wcale.
-
A 220? ZTM zasłania się nie uruchomieniem tej linii od września właśnie zetkami. No i czy wiadomo coś o nowej pętli na Niedźwiadku?Domas pisze:Zmiany będą symboliczne, bo z uwolnionych brygad zwiększy się częstotliwość E-7, wróci 412, a reszta brygad zostanie w formie czynnej rezerwy.
O 220 mi nic na razie nie wiadomo, a w sprawie nowej pętli na Niedźwiadku wiem tyle, że jakiś czas temu miał się odbyć próbny przejazd w okolicach pętli z użyciem autobusu pomiarowego.Woronicz pisze:A 220? ZTM zasłania się nie uruchomieniem tej linii od września właśnie zetkami. No i czy wiadomo coś o nowej pętli na Niedźwiadku?
A czy na 218 i w DP i w DS dalej będą solówki czy może przeguby?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ostatnie zapowiedzi były, że pętla ruszy od 10 września. Ale to jest 4.5 miesiąca opóźnienia, więc ja bym się do tego terminu nie przywiązywał. Miesiąc więcej będzie bez znaczenia.
Szczerze powiedziawszy ten 10 września może być realny.MichalJ pisze:Ostatnie zapowiedzi były, że pętla ruszy od 10 września. Ale to jest 4.5 miesiąca opóźnienia, więc ja bym się do tego terminu nie przywiązywał. Miesiąc więcej będzie bez znaczenia.
Czy od września pojawią się jakieś wtyczki?