Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2017
Moderator: Wiliam
Klikaj zawsze "Zobacz pozostałe zmiany" pod komunikatami na stronie głównej i wtedy ostatnio dodane wpisy będą na górze .
Był.SławekM pisze:Jednak na głównej go nie kojarzę.
To akurat wiem. Ale akurat pokazałem jako statystyczny pasażer, który jednak rzadko klika w ten magiczny linkMZ pisze: Klikaj zawsze "Zobacz pozostałe zmiany" pod komunikatami na stronie głównej i wtedy ostatnio dodane wpisy będą na górze .
Może. Nie wnikam już w to. Ważne, że zostało to wyjaśnione.ashir pisze:Był.SławekM pisze:Jednak na głównej go nie kojarzę.
Obecny system prezentacji objazdów jest daleki od ideału. Powinno to się zmienić (podobnie jaka cała archaiczna strona), no ale...
Dla mnie bardziej czytelne są projekty zmian ogólnych niż podawane objazdy. Zawsze jest mapka, na której porównany zostaje obecny przebieg linii z nowym. Być może projekt zmian jest dużym przedsięwzięciem, a objazd nawet na tydzień już nie.
Zaraz zamykają Ząbkowską na weekend, a na Białostockiej stoją maszyny od asfaltu i barierki - brawo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ŁK
Oczywiście 504 wyjechało z Racławickiej od Rakowca, kompletnie puste.
ŁK
ZTM pisze:Remont ulicy Namysłowskiej
od 31.08.2017 (czwartek) do 09.08.2017 (środa)
W związku z remontem ul. Namysłowskiej od dnia 31.08.2017 r. od początku kursowania do dnia 9.09.2017 r. do końca kursowania zmianie ulegają trasy linii 135, 176, 212:
135 PKP OLSZYNKA GROCHOWSKA – … – Szwedzka – 11 Listopada – Ratuszowa (powrót: Inżynierska – 11 Listopada) – Dąbrowszczaków – pl. Hallera – PL. HALLERA
176 CHOSZCZÓWKA – … – rondo Żaba – 11 Listopada – Ratuszowa (powrót: Inżynierska – 11 Listopada) – Dąbrowszczaków – pl. Hallera – PL. HALLERA
212 PRATULIŃSKA – … – rondo Żaba – 11 Listopada – Ratuszowa (powrót: Inżynierska – 11 Listopada) – Dąbrowszczaków – pl. Hallera – PL. HALLERA
Zawiesza się funkcjonowanie przystanków:
02 DARWINA
01 SZYMANOWSKIEGO
Przepraszamy za utrudnienia.
Mała zmiana. Autobusy 227, 409, 500, Z11, N12 oraz N62 od dziś od 23:00 kursują estakadą nad rondem Starzyńskiego w kierunku Bródna. Przystanek Rondo Starzyńskiego nie funkcjonuje.
Dobrze, że napisałeś, bo jutro zamierzałam się tam przesiąść z 509 Trzeba będzie podejść w stronę Wisły.
"Z kogutem w garnku wejść w obejście czarownicy/ a biały, biały śnieg je oczy, że aż bolą."
Objazd objazdu objazdu
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 40232.html
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 40232.html
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Hoża nie byłaby lepsza?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Obie są równie wąskie i podobnie oparkowane samochodami "ja tu tylko na chwilę"
Lepsze to byłoby wydzielenie środkowego pasa Kruczej do skrętu w lewo w Al. Jerozolimskie.pawcio pisze:Hoża nie byłaby lepsza?
Obecny objazd objazdu pomija bowiem przystanek w Al. jerozolimskich, z którego korzystało jednak sporo pasażerów.
Z tego na Kruczej na Nowy Świat jest jednak kawałek drogi...
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
E tam, i tak są kierowcy, którzy skręcają w Jerozolimskie. I to nie pojedyncze przypadki.
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17