Zmiany od listopada 2024
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Strzelałbym w najbliższy, względem centrum, "kraniec" (tu: zajezdnia) z możliwością odbycia przerwy z socjalem.
A od kiedy nie działa ekspedycja na Służewcu?
ŁK
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Działa cały czas, dlatego strzelam w najbliższy socjal.
-
-
Tym bardziej, że teraz plan linii 107 w DŚ przewiduje 7 brygad a nie 6 jak było dotychczas.
No to może wczoraj 1042 zdaje się to było dziwadło.
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Nie rozumiemAdamKlocusky pisze:Działa cały czas, dlatego strzelam w najbliższy socjal.

ŁK
Jaki bilans brygadowy? Ścięto dwie linie silne do zwykłych i sądzisz ze takie 77 pochłonęłoby w całości te brygady?
Dla linii jeżdżącej w trakcie 15 minut nie stosuje się podciągaczy.
Odpowiedź jest zgoła inna i bardzo prosta - po prostu ZTM dostosował podaż do popytu. W niedziele niehandlowe na odcinku Woronicza-PKP Służewiec frekwencja jest na tyle niska, że przy okazji tej jednodniowej zmiany postanowiono ściąć WZKM.

Patrzę na obsługę linii po zmianach od 16.11 i wygląda na to, że bilans brygadowy wyszedł, jak to zazwyczaj bywa, na zero.
To znaczy: w DS przed zmianami było w sumie tyle samo brygad, ile jest obecnie (wliczam w to także linie 517, 518 i 520).
Jedyny "zysk" to całki ze zlikwidowanego 522 (nie pamiętam już, ile ich było: 6?). 501 nie brałem pod uwagę, bo tej linii od dawna nie ma.
Jeśli się pomyliłem w obliczeniach, to proszę o korektę.
To znaczy: w DS przed zmianami było w sumie tyle samo brygad, ile jest obecnie (wliczam w to także linie 517, 518 i 520).
Jedyny "zysk" to całki ze zlikwidowanego 522 (nie pamiętam już, ile ich było: 6?). 501 nie brałem pod uwagę, bo tej linii od dawna nie ma.
-
Na 522 było 11 brygad, z czego 9 były łączone z 519. Dodatkowo były dwie brygady łączone z liniami nocnymi.man1956 pisze: ↑17 lis 2024, 14:33Patrzę na obsługę linii po zmianach od 16.11 i wygląda na to, że bilans brygadowy wyszedł, jak to zazwyczaj bywa, na zero.
11? Ale to chyba nie w DS?