Paliwa alternatywne w warszawskiej komunikacji miejskiej
Co do wylądowania na R7 to się mogę zgodzić. Ale na pewno "WORONICZA" nie jest bardziej priorytetową zajezdnią od "OSTROBRAMSKIEJ" i "STALOWEJ". To właśnie R13 ma teraz najwięcej wozów i największą liczbę obsługiwanych brygad...Lukasz436 pisze:Ja obstawiam że nowe autobusy wyląduja na priorytetowej zajezdni. Czyli R-7 WORONICZA
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
No to po jaką cholerę przezrzucali Jelcze z R7 na Redutowądzidek pisze: może niekoniecznie na priorytetowej zajezdni ale potwierdzam, że na R7 wylądują gazowe Jelcze. Część po remoncie po likwidacji R9.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Przecież coś musi obsłużyć gniotowe linie R9. Chyba nie wyobrażasz sobie wyjazdów R6 gdzieśtam daleko na Mokotów tylko dlatego, że ma gnioty...R-11 Kleszczowa pisze:No to po jaką cholerę przezrzucali Jelcze z R7 na Redutowądzidek pisze: może niekoniecznie na priorytetowej zajezdni ale potwierdzam, że na R7 wylądują gazowe Jelcze. Część po remoncie po likwidacji R9.![]()
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie o to mi chodzi. Sądze, że jeśli wozy CNG mają obsługiwać linie na Trakcie Królewskim to będą to wozy przegubowe, które przeniesiono na R6. Ale to jest tylko moja opinia.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
No to nie musieli ich przerzucać.Myślę,że jakby gnioty były na gaz to zostaną na R-6 bo one i tak nie będą reprezentatywneProboszcz pisze:Przecież coś musi obsłużyć gniotowe linie R9. Chyba nie wyobrażasz sobie wyjazdów R6 gdzieśtam daleko na Mokotów tylko dlatego, że ma gnioty...
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Obecnie planowane jest że za około xx lat jedynie pozostaną dwie zajezdnie: Woronicza Oraz Ostrobramska. Pozostałe do likwidacji.Proboszcz pisze:Co do wylądowania na R7 to się mogę zgodzić. Ale na pewno "WORONICZA" nie jest bardziej priorytetową zajezdnią od "OSTROBRAMSKIEJ" i "STALOWEJ". To właśnie R13 ma teraz najwięcej wozów i największą liczbę obsługiwanych brygad...Lukasz436 pisze:Ja obstawiam że nowe autobusy wyląduja na priorytetowej zajezdni. Czyli R-7 WORONICZA
No ale raczej powstaną nowe.No chyba że faktycznie za XX lat będą 3 linie metra,rozbudowana sieć tramwajowa tak jak na planach,SKM z różnymi trasami i wariantami,modernizacja kolei itd itp.Oczywiście jeden wspólny bilet to wtedy może te dwie zajezdnie wystarcząLukasz436 pisze:Obecnie planowane jest że za około xx lat jedynie pozostaną dwie zajezdnie: Woronicza Oraz Ostrobramska. Pozostałe do likwidacji.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.