Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
Czy można wydzielić osobny temat do zmian w listach wozów poszukiwanych. Bo nie chce mi się tego czytać (samym tematem też zainteresowany nie jestem), a sam wątek moderatorski śledzę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tak sobie czytam temat "Pochwały i Nagany" i stwierdzam że na każdą pochwałę/naganę przypada z 8 komentarzy na temat, jakim burakiem jest autor powyższej etc.
Moim zdaniem to bez sensu, kazdy jest jeżdżony, skoro wstawił pochwałę bądź naganę to jego subiektywna ocena. Ja rozumiem, czasami głupie potrafią być, ale każdy się już czepia o byle co i spamuje. Prosiłbym o zrobienie czegoś z tym....
Moim zdaniem to bez sensu, kazdy jest jeżdżony, skoro wstawił pochwałę bądź naganę to jego subiektywna ocena. Ja rozumiem, czasami głupie potrafią być, ale każdy się już czepia o byle co i spamuje. Prosiłbym o zrobienie czegoś z tym....

Nie widzę sensu w ograniczaniu dyskusji, dopóki dotyczy ona pochwały, a nie osoby, która to wystawia. To, że są subiektywne nie oznacza, że nie można o nich porozmawiać, wyjaśnić pewne rzeczy czy zwracać uwagę, a autor dzięki temu może wyłożyć swoje racje. W końcu to forum dyskusyjne, czyż nie?Moim zdaniem to bez sensu, kazdy jest jeżdżony, skoro wstawił pochwałę bądź naganę to jego subiektywna ocena. Ja rozumiem, czasami głupie potrafią być, ale każdy się już czepia o byle co i spamuje. Prosiłbym o zrobienie czegoś z tym....

[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Niebawempawcio pisze:Czy można wydzielić osobny temat do zmian w listach wozów poszukiwanych. Bo nie chce mi się tego czytać (samym tematem też zainteresowany nie jestem), a sam wątek moderatorski śledzę.

"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Popieram, bo to bełkot. A chyba miał być śmieszny.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.