chociaż pojawiały sie cywilizowane U15,a nie szrotowe kwadratydzidek pisze:Na 154 powraca R6 na dodatek (całe szczęście bo to co się teraz dzieje z opóźnieniami dodatków to przechodzi ludzkie pojęcie)
Zmiany obsługowe - marzec 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Nic się nie dzieje. Często jeżdże 154 i Woronicza jest punktualna na tej linii czego nie można powiedzieć o Redutowej. Ale cóż...niedługo 154 będzie w 100% obsługiwana przez R7. Nie chcę mówić tak sobie więc podam przykłady. Jechałem 06/154 woroniczańskim wozem ostatnim popołudniowym kursem. Przy Dw. Zachodnim w stronę Okęcia kierowca przyjechał raptem -1. Przy 17 Stycznia miał już +3. Natomiast jechałem w środę 2/154 #4444 kursem który przy 17 Stycznia powinien być o 9:45 i kierman z R6 w stronę Okęcia na 17 Stycznia miał -5 gdy dodatek z R7 był punktualnie. O czym to świadczy ? Nie mówie że R6 jest do niczego bo tak nie uważam ale co do linii takich jak 154 czy 136 to nie pasuje. 154 powinna być obsługiwana przez R7 i R11.dzidek pisze:Na 154 powraca R6 na dodatek(całe szczęście bo to co się teraz dzieje z opóźnieniami dodatków to przechodzi ludzkie pojęcie)
A które brygady na 186 bierze ITS ? W DP 3 i 8 a w DS 2 i 11 ?
MZA R-4 "STALOWA"
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
- R-9 Chełmska
Skoro Woronicza weszła już na 154 i ma "nowe" dechy zjzazdowe (z koralikami) to wiadomo że będzie na 154 na stałe i że będzie tylko powiększać swoje udziały. Jak jakiś zakład wchodzi na linię na krótki czas to nie robią nowych dech zjazdowych tylko te zwykłe bez koralików. Przynajmniej ja zauważyłem taki fakt.
MZA R-4 "STALOWA"
Dobry Joke8205 pisze:Skoro Woronicza weszła już na 154 i ma "nowe" dechy zjzazdowe (z koralikami) to wiadomo że będzie na 154 na stałe i że będzie tylko powiększać swoje udziały. Jak jakiś zakład wchodzi na linię na krótki czas to nie robią nowych dech zjazdowych tylko te zwykłe bez koralików. Przynajmniej ja zauważyłem taki fakt.
o takkkk jeden raz pojawił się Solaris. Tylko wytłumacz to pasażerom , którzy dziś czekali na 05/154 wóz 444. Przyjechał na Os. Górczewska na -25 mimo, że pozostałe brygady przyjeżdżały o 5 min w plecy. Cały czas za nim jechał gniot z R6. Później z Os. Górczewska ruszył na -10 a 5 min. po nim odjechał gniot , który już przy BTW1920 dogonił ślimaczącego się Ikarusa.Santos pisze:chociaż pojawiały sie cywilizowane U15,a nie szrotowe kwadratydzidek pisze:Na 154 powraca R6 na dodatek (całe szczęście bo to co się teraz dzieje z opóźnieniami dodatków to przechodzi ludzkie pojęcie)
[ Dodano: 2007-02-23, 18:50 ]
faktycznie8205 pisze:Skoro Woronicza weszła już na 154 i ma "nowe" dechy zjzazdowe (z koralikami) to wiadomo że będzie na 154 na stałe i że będzie tylko powiększać swoje udziały. Jak jakiś zakład wchodzi na linię na krótki czas to nie robią nowych dech zjazdowych tylko te zwykłe bez koralików. Przynajmniej ja zauważyłem taki fakt.
przecież wiesz, że lepiej wysłać Jelcze przegubowe lub Ikarusy 280 na 186 niż SU15 a jeśli tego nie wiesz to przejedz się wkońcu tą liniąSantos pisze:też mam taką nadziejedzidek pisze:Man nadzieję, że niskie brygady na 186 nadal będzie posiadać R13 a ITS wejdzie na brygady wysokieżę ITS przejmie brygady Redutowej
[ Dodano: 2007-02-23, 19:12 ]
naszczęście niebawem te szroty zostaną zamienione na SU12Santos pisze:btw,Linia 178 straci na komforcieTOMEK pisze:Wreszcie urbinetki znikną ze 178 - obsługa tej linii przez najmniejsze autobusy było delikatnie mówiąc nieporozumieniem podyktowane chyba tylko tym, żeby mieli blisko do bazyUrbinetta zastąpią szroty