Zjazdy do zajezdni w rozkładach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Odkopię trochę temat, bo tak zastanawiałem się nad wyjazdami i zjazdami na 509:
- Zjazdy ITS-u z Gocławia rano - aktualnie Michalczewski ma 3 dodatki, które kończą na Gocławiu po porannym szczycie - nie można by tych brygad puścić jeszcze z pasażerami na przykład do Konwaliowej?
- Wyjazdy ITS-u na Gocław popołudniu - podobno sytuacja jak rano, jednak dodatki wyjeżdżają na Gocław na pusto - spokojnie te brygady można by włączyć na przykład od Konwaliowej - oczywiście z wpisaniem w rozkład;
- Wyjazdy R-4 są całkiem w porządku, aczkolwiek można by wszystkie oznaczyć (szczególnie te maratony w DŚ, które zjeżdżają z Gocławia po trasie)
- Wyjazdów dodatków z R-3 rano - może warto pomyśleć jednak nad puszczeniem ich z Ronda Waszyngtona?
A kto zapłaci za dodatkowe kilometry ITS-u? A wyjazdy ostrobramskie to wpisane raczej nie zostaną. To byłe brygady stalowe i nigdy nie wiadomo kiedy w bilansie wyjdzie potrzeba aby wróciły.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dlatego zaczynają z Kijowskiej i są wpisane do rozkładu?pawcio pisze:A wyjazdy ostrobramskie to wpisane raczej nie zostaną. To byłe brygady stalowe i nigdy nie wiadomo kiedy w bilansie wyjdzie potrzeba aby wróciły.
ITS i tak ma płacone za te zjazdy.pawcio pisze:A kto zapłaci za dodatkowe kilometry ITS-u?
Zmieniając dzielnicę - czy zjazdowe 138 z Utraty nie może dojeżdżać do Saskiej?
A co to ma wspólnego z objazdami?
To, że aktualna trasa 138 jest objazdowa w związku z remontem estakad.
Podobno już przyjęta jako stała trasa
. Nie wiem ile w tym prawdy.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
No to nie wiem. Z wyświetlaczy zniknął dopisek TRASA ZMIENIONA, więc 
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Była już o tym mowa, że jest niespójność w SIP-ie - tablice i R&G twierdzą, że to trasa normalna, zaś NovaMedia i MacroSystem mówi o trasie zmienionej (na wyświetlaczach również). EOT. Więc.. dlaczego te kilka kursów zjazdowych na 138 z Utraty nie może dojeżdżać po linii do Saskiej (przystanek na wiadukcie), a z Bokserskiej również tam, ale na przystanek na trasie Łazienkowskiej? Bodajże któryś dodatek z "Ostrobramskiej" zjeżdża na pusto z Bokserskiej przejazdem technicznym.Walas pisze:No to nie wiem. Z wyświetlaczy zniknął dopisek TRASA ZMIENIONA, więc
I co? Teraz problem każdej linii, która ma objazd będziemy rozstrzygać w tym wątku, niezależnie od tego, czego ten problem dotyczy?Domas pisze:Ja tu widzę objazd.