No przecież mówiłem Tobie o tej imprezie Nie mów, że nie pamiętaszlevar pisze:A jaka jest sobotnia impreza w 2119?Flash8222 pisze:Wypijesz sobie na sobotniej imprezie w 2119
No i rusza N50
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Zależy... W któreś wakacje od 13 zaczęliśmy ze znajomymi tankować wode minaralizowaną *), i to w litrowych ilościach, więc o 15 przy pełnym upale i słońcu wskakiwaliśmy w ubraniach do basenu pod chmurkąFlash8222 pisze:Chyba musiałeś być trzeźwy, bo o godzinie 17 chyba nie byłbyś pijany
DziękiFlash8222 pisze:Zajrzyj na przegubowca, tam jest info.
*) Ustawa o wychowaniu w trzeźwości
Sz.
-
-
http://www.konstancinjeziorna.pl: "11 maja 2007 r. - nocą z piątku na sobotę, na pętli Metro Wilanowska nastąpi uroczyste - łącznie z przecinaniem wstęgi - uruchomienie pierwszej nocnej linii wprowadzanej przez ZTM po szeroko komentowanych i dyskutowanych zapowiedziach zmian."levar pisze:ZTCW ajenci mają obsługiwać linie niekrańcujące na Centralnym. Czyli pewnikiem N01 i N02. Mam nadzieję, że będzie to ITS, a nie Grodzio...
[ Dodano: 2007-05-11, 13:57 ]
Nikt nie chce iść na inaugurację N50 (albo się nie przyznaje). Trudno, będę sam. A prasa, TV?! Powinno być nawet przecięcie wstęgi! Na miejscu ZTM bym coś takiego zorganizował. W końcu ta reforma daje powody do dumy (rozwój komunikacji wraz z rozwojem miasta, ba, aglomeracji nawet, a to teraz bardzo modne hasła )
"Zapraszamu na pierwszy przejazd linii N50 z pętli Metro Wilanowska w nocy z piątku na sobotę 11/12 maja - "uroczystości" związane z uruchomieniem tej linii rozpoczną się po odjeździe ostatniego autobusu 710, czyli po pólnocy."
To jednak jakas "imprezka" bedzie
Chyba sie skusze...
Właśnie się zalogowałam, żeby napisać, że mnie nie będzie, bo mam zły humor, kurde, ale mam zły humor. Ale jak zobaczyłam, ile będzie osób i kto, to doszłam do wniosku, że jednak polezę. Bez Męża. Mąż jutro pracuje, a dziś mnie denerwuje. Błagam, niech ktoś mi wyśle smsa, gdzie i kiedy mam być, bo ja nieogarnięta jestem, a zaraz uciekam od netu. A będziemy coś spożywać ?