Po prostu pewne rzeczy mi są.. nieznaneGacek pisze: jakby CI to tu tego.... zajrzyj do silnika: tłok- cylinder.... ;-D
Silniki tez
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Wyniki po miesiącu, dwóch, to chyba zbyt dużo powiedziane. Można czekać i z rok..Ikarus 5780 pisze:W I L.O ważyłem 70 kg przy wadze 170 przy zerowej ilości mięśni, teraz waże 80 (zależy) i mam 187 cm. wzrostu, tyle, że ćwiczę już 4ty rok i ogólnie rzecz biorąc to mam niedowagę. Jeśli chodzi o moje recepty to nie zbyt trudne jeśli uprawia się jakiś sport albo najlepiej kilka, bo nie każdy można zawsze uprawiać. Ja mam piłkę nożną i rower (maniakalnie), bieganie, kosza no i pakowanie o którym wspominałem. Najważniejsze to chcieć i być konsekwentnym - początki zawsze są trudne, ale potem jak po miesiącu czy dwóch systematycznego sportu pójdzie zobaczy się, że są wyniki, i nie tylko w wadze, ale człowiek po prostu lepiej się czuje to nabierze się ochoty do dalszych treningów.
No to co powiesz na takie coś: 53kg/180cm... I jaką mam niedowagę wg BMI? Ze dwadzieścia kilosolaris8315 pisze:Ja tak dla kontrastu wg BMI mam niedowagę, ale co chcieć od faceta z 55kg i 175cm wzrostu
może taka metoda jak hodowlany tucz gęsi by Ci pomogła?;-)Wolfchen pisze:No to co powiesz na takie coś: 53kg/180kg... I jaką mam niedowagę wg BMI? Ze dwadzieścia kilosolaris8315 pisze:Ja tak dla kontrastu wg BMI mam niedowagę, ale co chcieć od faceta z 55kg i 175cm wzrostu