Zaraz Veolia odchodzi. Więc raczej nie opłaca się jej na tą linię wchodzić. Czyli po odejściu tego ajenta na 507 i 184 wróci redutowasolaris8315 pisze:No to Veolię zapraszamy na 127.
Zmiany obsługowe - styczeń 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Z danych jakie posiadam to na 127 jedynią zmianą będzie brygada łączona z 172. Natomiast nie wiem nic o zmianach taborowych na tych liniach. Może z innych zajezdni bo Kleszczwa ma nadal obsługiwać 127 i 182 Neoplanami (w przypadku 182 to głupota!)Krzysiek pisze:Podobno z linii 115,127,156, 182 schodzą wozy wielkopojemne na rzecz np. 507, 184.
Tak jest napisane na forum przegubowca, więc różnie może być z prawdą na ten temat.
Dzidek możesz to potwierdzić?
Ja natomiast odniosę się do cięć 136 w DS. Koordynacja z 186 między Wolą a Ochotą idzie w niepamięć
No tak, przecież jak na 184 i 507 mają iść przeguby no to sprawa ma się obracać tylko wokół nich. 182 z pewnością dotyczy ostrobramskiej a 127 stalowej. Czyżby w takim razie udział ostrobramskiej na 507 miał się zwiększyć, a na 184 miałby zawitać ITS bądź stalowa? 
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
a nie sądzisz,że ta brygada zapewne zmieni się w maratonfraktal pisze:Z tego, co pobieżnie zobaczyłem, w nowym rozkładzie 116 jedna z brygad robi jedno kółko mniej w DS. Co mają do tego problemy taborowo - kadrowe - przecież i tak muszą wysłać wóz z kierowcą? Tak skrupulatnie wyliczają im czas pracy?
[ Dodano: 2007-12-27, 21:31 ]
ze Stalową na 184 to pojechałeśmaciek8610 pisze:a na 184 miałby zawitać ITS bądź stalowa?
ITS A 218 pisze:Może ITS(przegubowe MANy) wraz z R7(SU18)Na Szczęśliwice blisko dosyć z Woronicza a z ITSu na Bielany.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Trzy słowa: przetargi na usługę.MeWa pisze:pogorszenie komunikacji wcale nie wynika tylko z działalności ZTM-u - problemy taborowo-kadrowe są...Piotrek pisze:od przyszłego roku wcale nie będzie lepiej tylko gorzej
I jeszcze dwa: umowy wieloletnie.
MeWa, jeśli za to nie jest odpowiedzialny, to do cholery za co? I jeśli rzeczywiście ma tak mało władzy, to czemu tak wiele obiecuje?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
myślę, że brak kierowców z czasem i u innych przewoźników będzie odczuwalny, a nie tylko u MZA...inż. Glonojad pisze:Trzy słowa: przetargi na usługę.
a to tak.inż. Glonojad pisze:I jeszcze dwa: umowy wieloletnie
nie no, za przykrywanie sprawy i nie zaradzanie jej to jest odpowiedzialnyinż. Glonojad pisze:jeśli za to nie jest odpowiedzialny, to do cholery za co
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak będą odpowiednio płacić, to nie odczują. Jak zaoferują za niską, to nie znajdą kierowców i zbankrutują bądź zerwą umowę, a tę przejmie ktoś z realniejszym podejściem. Banalna sprawa.MeWa pisze:myślę, że brak kierowców z czasem i u innych przewoźników będzie odczuwalny, a nie tylko u MZA...inż. Glonojad pisze:Trzy słowa: przetargi na usługę.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ojej, to straszne, będzie lament. Z pewnością, z powodu pełzających cięć w MZA lamentu nie ma?
Prosta sprawa, przewoźnik nie spełni warunków, to wyleci. Czego się bać, mediów? Tym to zawsze uwiera przecie, jak remontują, że remontują, jak nie remontują, że nie remontują.
Prosta sprawa, przewoźnik nie spełni warunków, to wyleci. Czego się bać, mediów? Tym to zawsze uwiera przecie, jak remontują, że remontują, jak nie remontują, że nie remontują.