Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Akurat w tym przypadku Frencher ma racje - tak to jest obecnie planowane. Ale oczywiście jeszcze nic pewnego.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
I tak powinno zostać. Tym bardziej, że jest to wykonalne przy obecnej liczbie brygad.Bastian pisze:Akurat w tym przypadku Frencher ma racje - tak to jest obecnie planowane. Ale oczywiście jeszcze nic pewnego.
Chyba że ZTM chce już kompletnie udupić Marki, i zostawić je na 2 lata z jedną linią 732 do zadupia zwanego Żeraniem, i drugiego zadupia zwanego Targówkiem - a dalej pasażerze rób sobie co chcesz
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale z tym 506 z Górczewskiej przez Daszyńskiego na Zachodni to trochę przesadziliście
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście Bankowy wchodzi w grę tylko i wyłącznie pod warunkiem wydzielenia mostu Śląsko-Dąbrowskiego dla zbiorkomu.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Z pdf-u zamieszczonego w poście Mateusza.Fikander pisze:Ee, skąd to wziąłeś, w ogóle o czym jest dyskusja, bo nie ogarniam?R-11 Kleszczowa pisze:Ale z tym 506 z Górczewskiej przez Daszyńskiego na Zachodni to trochę przesadziliście![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- R-9 Chełmska
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to jeszcze poprawka do tras 105, 125, 155, 506 i 507: nie uwzględniliście, że do Ronda Daszyńskiego nie będzie dojazdu od strony Woli, przecież stacja powstanie właśnie po tej stronie
[ Dodano: 2008-06-23, 22:12 ]
[ Dodano: 2008-06-23, 22:12 ]
Można wiedzieć, o czym piszesz i co to ma wspólnego z wspominanymi przez Frenchera 718 i 805?mkm101 pisze:Fajnie - 10 i 28 co 12 min w szczycie, pozostałe wyliczone linie - co 5 lub 10 min w szczycie. Projekt z błędami czy ZTM planuje uwalić do końca rewolucję styczniową?Bastian pisze:Akurat w tym przypadku Frencher ma racje - tak to jest obecnie planowane.
O zawartości PDFa zatytułowanego "Projekt zmian tras linii komunikacyjnych w związku z budową II linii metra na odcinku Rondo Daszyńskiego-Dw. Wileński". Linie 10 i 28 mają podane częstotliwości 12/15/15, pozostałe 5/15/15 lub 10/15/15. Naprawdę to takie trudne do zrozumienia?Bastian pisze:Można wiedzieć, o czym piszesz i co to ma wspólnego z wspominanymi przez Frenchera 718 i 805?mkm101 pisze:Fajnie - 10 i 28 co 12 min w szczycie, pozostałe wyliczone linie - co 5 lub 10 min w szczycie. Projekt z błędami czy ZTM planuje uwalić do końca rewolucję styczniową?
Wspólne ma z Twoją wypowiedziąBastian pisze: co to ma wspólnego z wspominanymi przez Frenchera 718 i 805?
Bastian pisze: tak to jest obecnie planowane.
Tyle tylko masz do przekazania?Bastian pisze:
A co ten projekt ma wspólnego z ZTM?mkm101 pisze:O zawartości PDFa zatytułowanego "Projekt zmian tras linii komunikacyjnych w związku z budową II linii metra na odcinku Rondo Daszyńskiego-Dw. Wileński".
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى