Moderatorzy: JacekM, Dantte
-
Pingwin
- (2525)
JotPeCet pisze:No tak, bo ZTM teraz nic nie robi
a co robi ??
JotPeCet pisze:ylko dlatego że mieszkałem najdalej z pozostałych pracowników
Jakos motorowi czy kierowcy potrafia dojezdzac wiele kilometrow i nieplacza z tego powodu
JotPeCet pisze:Ooo, coraz ciekawsze rzeczy wypisujesz!
Sytuacja miala miejsce na moim okresie patronackim, fotke mialem zrobiona razem z patronem na Pl.Bankowym i za chwile telefion na ekspedycje byl
JotPeCet pisze:Ale po co jak to ich nie obowiązuje?!
obowiazuje, jesli zwraca motorniczemu uwage na to ze przewozi kogos w kabinie
-
tadeo
Bastian pisze:...czepianie się kierowców o wywieszenie flagi (o ile nie wiąże się ze zrobieniem z autobusu choinki) jest przesadą. W ogóle za absurd uważam próby regulowania (tu już chodzi mi bardziej o jakieś kwestie przepisowe), przy jakich okazjach można wywieszać flagę...
zgodność w 100 %.
.
-
JotPeCet
2525 pisze:JotPeCet pisze:No tak, bo ZTM teraz nic nie robi
a co robi ??
Odpisuje na brednie.
2525 pisze:JotPeCet pisze:ylko dlatego że mieszkałem najdalej z pozostałych pracowników
Jakos motorowi czy kierowcy potrafia dojezdzac wiele kilometrow i nieplacza z tego powodu
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.
2525 pisze:JotPeCet pisze:Ooo, coraz ciekawsze rzeczy wypisujesz!
Sytuacja miala miejsce na moim okresie patronackim, fotke mialem zrobiona razem z patronem na Pl.Bankowym i za chwile telefion na ekspedycje byl
2525 pisze:
obowiazuje, jesli zwraca motorniczemu uwage na to ze przewozi kogos w kabinie
Otóż Twój szef zgodził sie parę lat temu na kary za "kabinę". Jeżeli kara została naliczona niesłusznie, podlega to weryfikacji.
Polityka złym doradcą w pracy!
-
Desert
- Zbanowany
Obecnie wolno przewożić w kabinie 2 Motorowego
"Jak coś wiem to wiem, a jak czegoś nie wiem to mógłbym wiedzieć czyli i tak wiem, jeżeli się mylę to przepraszam, bo mógłbym się mylić, ale ja się nie mylę."
-
BJ
- (BJ.2052)
A jak to jest z autobusami?
-
Desert
- Zbanowany
Mi się zdaje że można wozić kogoś w kabinie ale ten ktoś mus być spokojny i nie może sprawiać problemów...
ale o Zakazie jako takim nie słyszałem
"Jak coś wiem to wiem, a jak czegoś nie wiem to mógłbym wiedzieć czyli i tak wiem, jeżeli się mylę to przepraszam, bo mógłbym się mylić, ale ja się nie mylę."
-
jacek
- Zbanowany
Desert pisze:Mi się zdaje że można wozić kogoś w kabinie ale ten ktoś mus być spokojny i nie może sprawiać problemów...
Podaj jakieś przykłady takiego zachowania
Jak teoretycznie i praktycznie ma sie to odbywać
Czyzbyś był jednym z kilku bywalcow w wozie Jelczyka
Ostatnio gdzieś tą ekipe mijałem i faktycznie robi wrażenie
-
Desert
- Zbanowany
Aby osoba była spokojna, nie zachowywała się głośno i nie robiła głupich błedów typu PRZYCIĘCIE DZWIAMI PASAŻERA i takie tam...
Jeżeli będzie spełniać te kryteria to niech sobie jeżdzi
-
Gacek
-
Kontakt:
Paweł D. pisze:Kolego, sam piszesz bez sensu. ZTM płaci, więc ZTM wymaga. Chce to zabrania, bo skoro płaci to może wymagać.
ZTM Nie ma żadnego prawa wpływać na dekorację kabin, tak samo jak na fakt że kierowca będzie jeździł w pióropuszu. Oczywiście o ile będzie miał poza tym swój strój służbowy....
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
-
jacek
- Zbanowany
Desert pisze:nie robiła głupich błedów typu PRZYCIĘCIE DZWIAMI PASAŻERA
Czy to nie nalezy do obowiązków kierowcy i tylko kierowcy, chociazby z powodu dobrej widoczności w lusterkach
Desert pisze:Aby osoba była spokojna, nie zachowywała się głośno
Kilka dni temu w przybudówce tramwaju widzialem goscia pijacego piweczko, ale zachowywał się faktycznie cicho
Czy to aby dozwolone
Desert pisze:Jeżeli będzie spełniać te kryteria to niech sobie jeżdzi
Któryś z bywalców w wozie Jelczyka, ma nawet koszuline taka jak kierowcy MZA, lub coś w podobie, czyżby alibi
-
Gacek
-
Kontakt:
Siecool pisze:a motorniczy TW nie prowadzili składów w krótkich spodenkach rodem z sali gimnastycznej.
Wygląda to tak, ze kiedy tylko nakaz umundurowania znika- to krótkie spodenki sie pojawiają. Gdyby postawić na szkolenie pracowników i tłumaczenie im ze schludnym ubiorem świadczą o sobie a nie ciągle zakazywać i nakazywać to moze i krótkie spodenki w upały same by zniknęły.
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
-
Desert
- Zbanowany
jacek pisze:Czy to nie nalezy do obowiązków kierowcy i tylko kierowcy, chociazby z powodu dobrej widoczności w lusterkach
Oczywiście jeśli kierowca da, a jak robi to dobrze to niech się miłośnik bawi, zabronisz? przeszkadza ci to?
jacek pisze:Kilka dni temu w przybudówce tramwaju widzialem goscia pijacego piweczko, ale zachowywał się faktycznie cicho Czy to aby dozwolone
Ja nie mówiłem o podciętych osobach...
jacek pisze:Któryś z bywalców w wozie Jelczyka, ma nawet koszuline taka jak kierowcy MZA, lub coś w podobie, czyżby alibi
Co mnie Jelczyk interesuje?
-
kajo
Swoją drogą to w koszuli i długich spodniach w upały to sie można ugotować w tym tramwaju/autobusie bez klimy.
-
jacek
- Zbanowany
Desert pisze:Oczywiście jeśli kierowca da, a jak robi to dobrze to niech się miłośnik bawi, zabronisz? przeszkadza ci to?
Ewentualna skarga przydzie na kierowce, a nie na milośnika
-
Desert
- Zbanowany
Mój motorowy jeżdzi w krótkich spodenkach bo w 105 bez klimy to duchota lub w Bulwie której klima prawie nic nie daje...
Przecież w TW dali T-shirt'y z fajnego materiału
[ Dodano: Pią 13 Cze, 2008 21:59 ]
jacek pisze:Ewentualna skarga przydzie na kierowce, a nie na milośnika
Boże następny... Od kąd jeżdze z kierowcami czyli z rok i się czasem bawie to jeszcze żadna skarga na zakład nie przyszła
Mówie, że jeśli jest się spokojnym i nie robi się głupich błędów to nie powinna przyjść nagana ;|