Dni Transportu Publicznego 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Racja. Byle by tylko była dobra informacja, a nie dezorientacjaGacek pisze:Dokładnie tak. DTP to nie Dzień Miłośnika.
Mnie też nei uśmiecha sie zwiedzanie kolejny raz R-3, którą znam, z racji wykonywanych weekendowych czynności, na wylot- kanał po kanale...
ale impreza jest dla mieskańców.
[ Dodano: Pon 18 Sie, 2008 12:00 ]
Zawsze możesz pójść i focić przy Redutowej czy przy Włościańskiej...małpa pisze:Czyli w tym roku Woronicza i Mokotów?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Ok, fajnie.małpa pisze:Pod Redutową to byłem parę dni temu i fociłem.Ale zauważyłem,że zniknęło sporo autobusów z II placu Redutowej
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- tarantula01
- Kontakt:
W drugą stronę mogłoby to zadziałać też i negatywnie. Jak taki przeciętny warszawiak zobaczy, co się remontuje, to się potem będzie bał jeździć.To byłoby ciekawe pokazywać remonty autobusów i uważam że przeciętnego warszawiaka na pewno by to zainteresowało.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Petroniusz
No popatrz, a mimo to, że reanimuje się tam trupy, ZNT na Woli zawsze cieszyło się popularnością. I właśnie tym kierowaliśmy się proponując MZA zakład na Włościańskiej.tarantula01 pisze:W drugą stronę mogłoby to zadziałać też i negatywnie. Jak taki przeciętny warszawiak zobaczy, co się remontuje, to się potem będzie bał jeździć.To byłoby ciekawe pokazywać remonty autobusów i uważam że przeciętnego warszawiaka na pewno by to zainteresowało.
Dlatego w tym roku nie jest przewidywane.Petroniusz pisze:ZNT na Woli zawsze cieszyło się popularnością.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Jak zostanie uzgodniony czyli około tygodnia wcześniej.małpa pisze:A kiedy będzie zaprezentowany plan obchodów DTP?
Jeju, wystarczy wyjść na miasto, nie trzeba zwiedzać zajezdnitarantula01 pisze:W drugą stronę mogłoby to zadziałać też i negatywnie. Jak taki przeciętny warszawiak zobaczy, co się remontuje, to się potem będzie bał jeździć.To byłoby ciekawe pokazywać remonty autobusów i uważam że przeciętnego warszawiaka na pewno by to zainteresowało.
[ Dodano: Sro 20 Sie, 2008 13:07 ]
Z jakiegoś powodu ochraniarze starali się jak najszybciej wygonić ludzi z Włościańskiej po zakończeniu parady ogórków, chyba nie tylko po to, by się nie rozreźli...Petroniusz pisze:I właśnie tym kierowaliśmy się proponując MZA zakład na Włościańskiej.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Oj tak.Ostatnio to odczułem jak #5799 na 9/Z-1 na Okopowej się popsuł.Ludzie zaczęli narzekać,że cytuję: "Co to jest,żeby zamiast autobusu niskopodłogowego podjeżdzał wysokopodłogowy"To ja powiedziałem,że akurat ta zajezdnia co się popsuł #5799 nie może puszczać na Z-1 autobusów niskopodlogowych(chodzi mi o U15 i Neoplany z R-11).ziomal pisze:Inna sprawa, że spora ilość ludzi narzeka na zły tabor, mimo że jeździ najczęściej Solarisami.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Do tematu panowie, do tematu - jeszcze jeden post OT i będę punktował.
A teraz kilka słów w kwestii pokazywanych eksponatów.
Ponieważ jest to impreza dla ludu (czyli tzw. przeciętnego warszawiaka) powinien zostać zaprezentowany tabor ten najpopularniejszy (więc SU18, SU12, Many); Na imprezie nie powinno też zabraknąć pozostałych przewoźników (ITS, Mobilis, Grodzio), choćby dlatego, że ich udział w przewozach rośnie, a także, że dysponują oni coraz nowszym i ciekawym sprzętem. Dałoby to możliwość udostępnienia naprawdę szerokiego zestawu pojazdów. Dodatkowo oprócz tego tabor obowiązkowo historyczny KMKM, oraz ciekawostki jak 7370 czy 5254 ew. 6319..... Robi się tego dużo, ale w końcu tabor mamy również b. zróżnicowany.
Ponieważ jest to impreza dla ludu (czyli tzw. przeciętnego warszawiaka) powinien zostać zaprezentowany tabor ten najpopularniejszy (więc SU18, SU12, Many); Na imprezie nie powinno też zabraknąć pozostałych przewoźników (ITS, Mobilis, Grodzio), choćby dlatego, że ich udział w przewozach rośnie, a także, że dysponują oni coraz nowszym i ciekawym sprzętem. Dałoby to możliwość udostępnienia naprawdę szerokiego zestawu pojazdów. Dodatkowo oprócz tego tabor obowiązkowo historyczny KMKM, oraz ciekawostki jak 7370 czy 5254 ew. 6319..... Robi się tego dużo, ale w końcu tabor mamy również b. zróżnicowany.
Witam.
W przypadku PKS Grodzisk Maz. może być problem z reprezentantem mówiącym w naszym ojczystym języku.
Co do ITS'u nie widzę przeszkód (niczym ślepy koń podczas Wielkiej Pardubickiej).
W przypadku Mobilisu może być problem ze sprzętem i z ludźmi na taką imprezę.1000 pisze:A teraz kilka słów w kwestii pokazywanych eksponatów.
W przypadku PKS Grodzisk Maz. może być problem z reprezentantem mówiącym w naszym ojczystym języku.
Co do ITS'u nie widzę przeszkód (niczym ślepy koń podczas Wielkiej Pardubickiej).
Memento mori
120503141125010703240322100835281205031411251309040905112611040811
120503141125010703240322100835281205031411251309040905112611040811