nie, to nie jest takie proste . po południu kurs do Antoninowa wykonuje tylko raz (zresztą jest to ostatni autobus, który dojeżdża na cm. Południowy), wcześniej jeździ na 709.Santos pisze:Rano robi 2 koła na 709, a później już do końca jeździ na Antoninów ?
Wykaz brygad na poszczególnych liniach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
No to która brygada jeździ(bo są 2 różne brygady jeżdżące na Antoniów) jeszcze po południu na Cmentarz, jeżeli to 64/727 przebiera się jeszcze na 709 ? A poza tym jeszcze jest druga strona medalu 74/709 - pewnie przebieranka z 727? Tylko kiedy i jak ?Adam G. pisze:nie, to nie jest takie proste . po południu kurs do Antoninowa wykonuje tylko raz (zresztą jest to ostatni autobus, który dojeżdża na cm. Południowy), wcześniej jeździ na 709.Santos pisze:Rano robi 2 koła na 709, a później już do końca jeździ na Antoninów ?
ja już tego nie ogarniam, przy okazji trzeba będzie spojrzeć w szczegółowy rozkład liniiSantos pisze:No to która brygada jeździ(bo są 2 różne brygady jeżdżące na Antoniów) jeszcze po południu na Cmentarz, jeżeli to 64/727 przebiera się jeszcze na 709 ? A poza tym jeszcze jest druga strona medalu 74/709 - pewnie przebieranka z 727? Tylko kiedy i jak ?Adam G. pisze: nie, to nie jest takie proste . po południu kurs do Antoninowa wykonuje tylko raz (zresztą jest to ostatni autobus, który dojeżdża na cm. Południowy), wcześniej jeździ na 709.
noidea
-
Czyli dawne 54 i 64/709desert_eag pisze:do 21:52 - 709, 13 minut przerwy;Santos pisze:A poza tym jeszcze jest druga strona medalu 74/709 - pewnie przebieranka z 727? Tylko kiedy i jak ?
od 22:05 - 727 (Głosków);
23:49 - brama R-1.
[ Dodano: Sob 08 Lis, 2008 17:44 ]
Ej no ale to 64/727 nie może wykonywać po południu tylko jednego kursu na Antoninów Wczoraj kurs o 13:05 i 15:47 z Metra wykonywała właśnie ta bwlk oczywiście z podjazdem na Cmentarz, a tym drugim półkursem wraca na Wilanowską na 18:40 Coraz bardziej staję się to ciekaweAdam G. pisze:ja już tego nie ogarniam, przy okazji trzeba będzie spojrzeć w szczegółowy rozkład liniiSantos pisze: No to która brygada jeździ(bo są 2 różne brygady jeżdżące na Antoniów) jeszcze po południu na Cmentarz, jeżeli to 64/727 przebiera się jeszcze na 709 ? A poza tym jeszcze jest druga strona medalu 74/709 - pewnie przebieranka z 727? Tylko kiedy i jak ?
Witam wszystkich!
Niniejszym przedstawiam Wam moją wersję maximum autobusowego. Nie jest to nic wyrafinowanego, ani specjalnie czytelnego. Może w miarę upływu czasu coś się z tego rozwinie. Póki co musi wystarczyć taka forma, jaka jest. Raz na jakiś czas będę zamieszczał aktualizacje, ale nie mogę obiecać, jak często i proszę mnie o to nie męczyć.
Tymczasem życzę miłego studiowania.
Niniejszym przedstawiam Wam moją wersję maximum autobusowego. Nie jest to nic wyrafinowanego, ani specjalnie czytelnego. Może w miarę upływu czasu coś się z tego rozwinie. Póki co musi wystarczyć taka forma, jaka jest. Raz na jakiś czas będę zamieszczał aktualizacje, ale nie mogę obiecać, jak często i proszę mnie o to nie męczyć.
Tymczasem życzę miłego studiowania.
- Załączniki
-
- 20081112.xls
- (92 KiB) Pobrany 260 razy
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem