Zmiany obsługowe - marzec 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ursynów ma Św. Metro.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A może jak 186 - skrócon do Szczęśliwic?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
136, czy 189? Czy obydwie?Glonojad pisze:A może jak 186 - skrócon do Szczęśliwic?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- gregory5576
- Kontakt:
Glonojad pisze:Ursynów ma Św. Metro.
O Boziuniu to metro i metro a co to jest jakaś święta krowa i prezerwatywa , że się rozciągnie metro wszystkiego nie obsłuży i nie dowiezie tam gdzie ludzie chcą .Skuteczna komunikacja to autobusy+tramwaje+ i dopiero metro, i to dobrze skorygowane. Samo metro g....o daje bez tramwajów i busów jest NICZYM i niech ktoś sobie wreszcie wbije to do tej p.......j łepetyny. A poza tym nie każdy chce jeźdźić metrem. Czy to jakiś relikt, czy co? To z Ursynowa wywalić w ogóle busy, po likwidować postoje taxi i zostawić tylko to cholerne metro. Przynajmniej nie będzie takich bezsensownych zmian na Ursynowie.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To co, do cholery, robi w nim ten tłum ludzi?! Ilekroć trafiam na plac Bankowy, ładuje się tam do metra kupa ludzi z tramwajów z Pragi. A mogliby jechać 4, 25, 174, 512, 517, mają i autobusy i tramwaje!gregory5576 pisze:Samo metro g....o daje bez tramwajów i busów jest NICZYM
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Pisałem już o tym. Odwróć proporcje dodatków na 504, to będziesz miał dobrze.NR pisze:w MaxA jest jeszcze jakiś błąd w wykazie wozów dla zakładu R-1
W piśmie ze zmianami jest podane iż zakład wysyła na miasto wozy w ilości 154+71/71 w DP
Po wprowadzeniu korekt na l. 189 wychodzi 154+72/70
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bezpostojowo by było, po skróceniu do Szczęśliwic zarówno 136 jak i 189 stałyby się tak samo regularne, punktualne i przewidywalne jak 186, więc żadnych postojów, nawet wyrównawczych by nie potrzebowałyJKTpl pisze:Krążyłyby po rondzieNR pisze:ciekawe gdzie to by się pomieściło
-
- (tygrys)
Szczęsliwice wreście by dogoniły Górczewską w ilości wozówSzeregowy_Równoległy pisze:Bezpostojowo by było, po skróceniu do Szczęśliwic zarówno 136 jak i 189 stałyby się tak samo regularne, punktualne i przewidywalne jak 186, więc żadnych postojów, nawet wyrównawczych by nie potrzebowałyJKTpl pisze: Krążyłyby po rondzie