Nie powiem, że nie obraziłbym się .Dęboszczak pisze:przeguby na Choszczówce też genialne rozwiązanie...
Komunikacja w rejonie nowych hal kupieckich na BiaĹoĹÄce
Moderator: Wiliam
-
A 167 wczoraj na przystanku park moczydło kierunek bemowo i chomiczówka nie więcej niż 10 osob w przegubie ITSu. Mimo iz to 426 moze byc rzeczywiscie tworem wyborczym to wróżę mu wieksza frekwencje szczególnie w DS kiedy ludzie mają wolne i moga sie wybierac np na zakupy. Trzeba najpierw puscic solówki i zobaczyc jaka bedzie frekwencja jezeli bedzie spora to mozna zamienic na przeguby.
Cały czas piszemy o DS nie DP. w DS jezdzi pustawe nie ma nad czym w ogole dyskutowac i zaprzeczac oczywistym faktom.Websterek pisze:Nie ma to jak wyciąganie wniosków, z jednorazowej obserwacji.Walas pisze:A żebyś wiedział, że jeżdzi puste. Wczoraj wsiadłem do A223 na 114 na Wilsona i razem ze mną w wozie było 5 osób
Będą jeździć samochodami i zakorkują Płochocińską, a 426 będzie wozić muchy.Zdecydujcie się, nikt tam nie będzie jeździł, czy też tłum zakorkuje ulice?
Po co chcesz robić podjazdy Od 176 jest w strefie bliskiego dojścia, co do linii Nieporęckich też nie ma tragedii, można sobie przejść kawałek.Dęboszczak pisze: tak, robić podjazdy liniami podmiejskimi, kursującymi raz na godzinę przeguby na Choszczówce też genialne rozwiązanie...
Założę się, że 426 będzie skrajnie bezsensownym marnowaniem brygad Z tą linią będzie jak zwykle - najpierw huczne uruchomienie, dobra częstotliwość a potem powoli ograniczanie częstotliwości, godzin kursowania itp. Potem raz się zawiesi, drugi i już się nie odwiesi
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
Walas, ja wiem, że Ty wszystko wiesz najlepiej, ale myślę, że jeżdżę tą linią częściej od Ciebie. Ja odnoszę wrażenie, że 114 w DS, szczególnie rano i wieczorem ma całkiem przyzwoitą frekwencję. No ale może po prostu trafiam na takie kursy, EOTA żebyś wiedział, że jeżdzi puste. Wczoraj wsiadłem do A223 na 114 na Wilsona i razem ze mną w wozie było 5 osób
- Patryk2222
A co ty się uparłeś na te 176 skoro będzie podjeżdżało 126 wzmocnione?zeus pisze:Będą jeździć samochodami i zakorkują Płochocińską, a 426 będzie wozić muchy.Zdecydujcie się, nikt tam nie będzie jeździł, czy też tłum zakorkuje ulice?
Po co chcesz robić podjazdy Od 176 jest w strefie bliskiego dojścia, co do linii Nieporęckich też nie ma tragedii, można sobie przejść kawałek.Dęboszczak pisze: tak, robić podjazdy liniami podmiejskimi, kursującymi raz na godzinę przeguby na Choszczówce też genialne rozwiązanie...
Założę się, że 426 będzie skrajnie bezsensownym marnowaniem brygad Z tą linią będzie jak zwykle - najpierw huczne uruchomienie, dobra częstotliwość a potem powoli ograniczanie częstotliwości, godzin kursowania itp. Potem raz się zawiesi, drugi i już się nie odwiesi
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938 >>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
ZTM pisze:ZTM umożliwi sprawny dojazd do nowego centrum handlowego spółki Kupiec Warszawski, które powstało przy ul. Marywilskiej 44. Od 4 września br. rozpocznie kursowanie - tylko w soboty i święta - nowa linia przyspieszona 426, która będzie jeździła co kwadrans na następującej trasie:
ŻERAŃ FSO – Modlińska – Płochocińska – Płytowa – KUPIECKA.
Linia 426 zapewni połączenie nowego centrum handlowego z kursującymi z centrum miasta liniami tramwajowymi (pętla Żerań FSO), z kursującymi ze stacji metra Dworzec Gdański pociągami Szybkiej Kolei Miejskiej i Kolei Mazowieckich (przystanek PKP Żerań), a także z liniami autobusowymi, jeżdżącymi ul. Modlińską.
Pasażerowie będą mogli dojechać do hal również autobusami linii 126, która pojedzie nieco zmienioną trasą:
NOWODWORY – ... – Modlińska – Płochocińska – Płytowa – Kupiecka – Płytowa – Płochocińska – Marywilska – Odlewnicza – ... – CH MARKI; powrót: CH MARKI – ... – Odlewnicza – Marywilska – Płochocińska – Płytowa – Kupiecka – Płytowa – Płochocińska – Marywilska – Płochocińska – Modlińska – ... – NOWODWORY. Autobusy linii 126 będą kursowały przez cały dzień, częściej niż dotychczas - co 20 minut.
Do czasu otwarcia wiaduktu w ciągu ulic: Annopol – Rembielińska zostaje utrzymana trasa objazdowa linii 126 przebiegająca ulicami: Marywilską – Wysockiego, z pominięciem ulic: Odlewniczej, Annopol, Rembielińskiej i Bazyliańskiej.
Zostaną uruchomione dwa nowe przystanki:
- PŁYTOWA 03 na ul. Płytowej za skrzyżowaniem z ul. Płochocińską w kierunku ul. Kupieckiej;
- KUPIECKA 01 na ul. Kupieckiej przy centrum handlowym spółki Kupiec Warszawski.
Zostaje wznowione funkcjonowanie przystanku PKP ŻERAŃ 05.
- tarantula01
- Kontakt:
Na częstszym 126 na pewno skorzystają mieszkańcy ulicy Mehoffera.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
+ dusze z pobliskiego cmentarzatarantula01 pisze:Na częstszym 126 na pewno skorzystają mieszkańcy ulicy Mehoffera.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
I wystarczy bez tworzenia wymysłów typu 426. I kto będzie dalej przytaczał argument, żę na jakąś linię nie ma brygadA co ty się uparłeś na te 176 skoro będzie podjeżdżało 126 wzmocnione?
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
Rozkład jazdy kupcobusu.
http://marywilska44.waw.pl/do_pobrania/ ... iecbus.pdf
http://marywilska44.waw.pl/do_pobrania/ ... iecbus.pdf