Komunikacja cmentarna 2010
Moderator: Wiliam
To są specyficzne dni i nie da się chyba uniknąć sytuacji, że jedna linia nie wyrabia, a inna momentami wozi powietrze, chociaż momentami nie. Mam nadzieję, że będzie się w tym roku pamiętać np. o zeszłorocznym dramacie w Grodziowym C50 i na tę linię pójdą przeguby.pawcio pisze:ashir napisał/a:
Po co?
Dobre pytanie!
[ Dodano: |14 Paź 2010|, 2010 09:35 ]
A czy linie Cxx będą kursować przez 3 dni czy mniej (np. w tylko w niedzielę i poniedziałek)?
Popatrz, jaka franca!
Chyba C51, bo na C50 jeździło R-11 i nie miało takiej frekwencji jak C51.drapka pisze:Mam nadzieję, że będzie się w tym roku pamiętać np. o zeszłorocznym dramacie w Grodziowym C50 i na tę linię pójdą przeguby.
Patrząc na sytuację w ubiegłych latach to tak (nawet był przypadek, że przez 4 dni kursowały cmentarnedrapka pisze:A czy linie Cxx będą kursować przez 3 dni czy mniej (np. w tylko w niedzielę i poniedziałek)?
Nawet mogę powiedzieć ci więcej informacji o tej linii, bo jeździła koło mnie. Linia C20 kursowała co 5 min. obsługiwana była przez przegubowe ikarusy (choć był jeden SU18 i Ikarus 260) z R-10.Domino2001 pisze:Czy do grona nowych linii dołączyła też linia C20 (Dw. Wschodni - Cm. Bródnowski<Kołowa>)? Jakoś nie przypominam sobie jej w ub. roku.
C51 to po prostu trzeba postawić dalej od bramy na Powązkach. I już powinno być lepiej.
I mogę potwierdzić, że komunikacja cmentarna będzie na trzy dni.
I mogę potwierdzić, że komunikacja cmentarna będzie na trzy dni.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Pewnie ma to też związek z organizacją ruchu. Bo jak np. w sobotę nie będzie zakazów ruchu to organizowanie komunikacji cmentarnej i pchanie jej w korki raczej mija się z celem.ashir pisze:Patząc na sytuację w ubiegłych latach to tak (nawet był przypadek, że przez 4 dni kursowały cmentarne ). Ale musi to potwierdzić pawcio czy ZaciszaniN
Popatrz, jaka franca!
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S