MAN Lion's 2010
- R-9 Chełmska
Ale wcale nie musi tam rejestrować. Samochód służbowy, którego używam zarejestrowany jest na Raiffeisen Leasing z adresem w Kampinosie, a drugi, z którym mam styczność jest na numerach WGM i zarejestrowany jest na Raiffeisen Leasing z adresem w jakiejś wsi koło Grodziska Mazowieckiego. Raiffeisen Leasing ma siedzibę na Prostej, w Warszawie...Bernard pisze:Ale leasingu udziela ING, który siedzibę zarejestrowaną ma w śródmieściu.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Też tak uważam, bo te tablice są z zakresu zarezerwowanego dla Nadarzyna. Być może formalności leasingowe nie są dograne i pierwsze wozy musi rejestrować MAN. Podobnie było z krókimi MAN-ami dla ITS (przyjechały na blachach podpoznańskiej fabryki [PZ], a potem zostały przerejestrowane na WI). Siedziba ING Lease Polska to WI.Bernard pisze:Zdaje się, że na razie właścicielem jest Man Wolica dla tego jest WPR. Kiedy właścicielem będzie MZA wóz zostanie przerejestrowany.
A nowe Solarisy mogą mieć EL (Leasingodawcą jest Bankowy Fundusz Leasingowy Łódź).
Tak już jest - Siedemdziesiąty Pierwszy.
On przynajmniej do środy ma stać na zakładzie, będzie służył do szkoleń kierowców.
Prawdopodobnie dziś bądź jutro przyjadą następne, ale tego nie mógł mi nikt potwierdzić na 100%. Możliwe że się myle
On przynajmniej do środy ma stać na zakładzie, będzie służył do szkoleń kierowców.
Prawdopodobnie dziś bądź jutro przyjadą następne, ale tego nie mógł mi nikt potwierdzić na 100%. Możliwe że się myle