Marketing zmian komunikacyjnych
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Artykuł ŻW jest ciekawy...
W podtytule czytamy że ZTM nie konsultuje zmian, po czym w tekście czytamy o 523 gdzie decyzja o pozostawienie na starej trasie jest przecież wynikiem konsultacji właśnie.
Cóż. Autorami artykułu nie są osoby które się komunikacją w ŻW zajmują. Może na przyszłość warto podpytać Panią Izę albo Pana Konrada.
W podtytule czytamy że ZTM nie konsultuje zmian, po czym w tekście czytamy o 523 gdzie decyzja o pozostawienie na starej trasie jest przecież wynikiem konsultacji właśnie.
Cóż. Autorami artykułu nie są osoby które się komunikacją w ŻW zajmują. Może na przyszłość warto podpytać Panią Izę albo Pana Konrada.
Polityka złym doradcą w pracy!
- kulikowski
- kulikowski
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
W zasadzie to nie wiedziałem gdzie to dać. Dzisiaj miałem przyjemność realizować w Akademickim Radiu Kampus 97,1 FM popołudniowe pasmo, którego m.in. gościem był rzecznik Zarządu Transportu Miejskiego pan Andrzej Skwarek. Jeżeli ktoś z was zainteresowany jest zapisem audycji to bardzo proszę o wiadomość na PW (nie chcę tego publicznie rozpowszechniać).
[ Dodano: |19 Maj 2011|, 2011 19:57 ]
Zapomniałem dopowiedzieć, co było tematem rozmowy. Dzisiejsze pasmo nawiązywało do dzisiejszego dnia dobrych uczynków. Rzecznik ZTM zaproszony był w związku z akcją ustępowania m.in. starszym ludziom i kobietom w ciąży w środkach komunikacji miejskiej, ale jak to zwykle bywa, odpowiedział także na pytania dotyczące m.in. lektora w tramwajach czy wycofania Ikarusów.
[ Dodano: |19 Maj 2011|, 2011 19:57 ]
Zapomniałem dopowiedzieć, co było tematem rozmowy. Dzisiejsze pasmo nawiązywało do dzisiejszego dnia dobrych uczynków. Rzecznik ZTM zaproszony był w związku z akcją ustępowania m.in. starszym ludziom i kobietom w ciąży w środkach komunikacji miejskiej, ale jak to zwykle bywa, odpowiedział także na pytania dotyczące m.in. lektora w tramwajach czy wycofania Ikarusów.
-
-
Poczekaj ale nie za bardzo rozumiem, to jakaś ironia, pytanie do mnie czy ocb?maciej180 pisze:Rzecznik stwierdził, że w dni powszednie, poza godzinami szczytu mamy 100% niskiej podłogi... Hmm... Coś mnie ominęło...?
Nie słuchałem do końca tej rozmowy, może się pomylił. Nie wiem, ja tylko tą audycję realizowałem, więc w moim interesie było to, żeby technicznie audycja była w jak najlepszej jakości i porządku.