Zagubione owieczki - 2012
Moderator: vernalisadonis
Normalnie zaczyna się we mnie gotować jak jakiś pseudo pracownik ZTM (Na profilu Fb ma zaznaczone jako pracodawcę...) wymyśla takie bzdury... Od kilku znajomych, którzy pracują w ZTM wiem, że jeśli nie omija się żadnego przystanku. Przestań pisać bzdury dzieciaku!SG pisze:Wymaga, nie na marne są robione pomiary gdzie zmieści się autobus KM i tego się trzymają jednak w ZTMSzeregowy_Równoległy pisze:Nie wymaga.
- Bastian
- Sułtan Maroka
...to?Flash8222 pisze:Od kilku znajomych, którzy pracują w ZTM wiem, że jeśli nie omija się żadnego przystanku.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
To nic się nie dzieje i nie ma z tym problemu. Po prostu MZA jest przewrażliwione na tym punkcie, można zmienić trasę by ominąć korek, byle tylko nie ominąć przystanku. Często na 136 omijałem korek do skrętu w lewo z Wołoskiej w Racławicką, jadąc do Dąbrowskiego przy szpitali MSWiA i tam zawracałem. Tak samo zamiast stać w korku w lewo na Żwirkach w Banacha, zawracałem przy Miecznikowa i potrafiłem w ten sposób nawet wyprzedzić brygadę.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Do widzeniaSG pisze:No masz rację mnie też to wkurwia.Flash8222 pisze:jak jakiś pseudo pracownik ZTM (Na profilu Fb ma zaznaczone jako pracodawcę...)Aż tak nisko się oceniasz?Przestań pisać bzdury dzieciaku!
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
W prawo w Okopową oczywiście . .Bastian pisze:Co rozumiesz przez Wolską? Bo mi pasują ze trzy ulice, ale żadna z nich nie nazywa się WolskaNordyk110 pisze:A co do korka na Leszno to polecam od Żelaznej jechać prosto do Wolskiej , później w prawo w Wolską , następnie w lewo w Górczewską .
Trochę byłem zdziwiony jakie to proste , a ile czasu zaoszczędziłem .
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
E tam, w Schroegera normalnie autokary wycieczkowe wjeżdżają, więc i autobus miejski nie powinien mieć kłopotów ze zmieszczeniem. Oczywiście wszystko zależy od tego, jak są zaparkowane samochody. I czy jedzie akurat samochód z przeciwka. Ale na przykład w Boże Ciało przez kilka lat z rzędu przez Schroegera prowadził objazd procesji dla linii jadących na co dzień al. Zjednoczenia. Bardziej ciekawe jest to, skąd miał pewność, że tamtędy dojedzie do celu, bo kierowcy nie zawsze kojarzą układ ulic poza swoją trasą.Nordyk110 pisze:I jak się tam zmieścił .5556 pisze:Dziś przed g.15-tą 4781 (linia 197) jadąc w kierunku Gwiaździstej zapomniał skręcić z Żeromskiego w Al.Zjednoczenia... Pojechał więc prosto, skręcił w Przybyszewskiego a następnie Schroegera powrócił do Al.Zjednoczenia
Te opowiastki obok o Woli to pikuś , tam czasem ciężko VW t-4 miałem .
Pełen szacun dla drajwera .
.
-
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeszcze nie wiesz, ale się dowiesz, jak bardzo lotny może być kabiniarz w kabinie...JKTpl pisze:Miszcz kerownicy spod znaku A016
Nie odpalił, pchałem, dlatego przeoczyłem lewoskręt.bartoni722 pisze:To jednak A016 odpalił o tej czwartej trzydzieści?
Ty czekaj...Szeregowy_Równoległy pisze:Jeszcze nie wiesz, ale się dowiesz, jak bardzo lotny może być kabiniarz w kabinie...JKTpl pisze:Miszcz kerownicy spod znaku A016
Jeden pchał, drugi kręcił kierownikiem, a że kręcił lżejszy... Przepraszam, to ja jestem zagubioną owieczkąSzeregowy_Równoległy pisze:Nie odpalił, pchałem, dlatego przeoczyłem lewoskręt.bartoni722 pisze:To jednak A016 odpalił o tej czwartej trzydzieści?