Wcale nie widziałem wczoraj 8897 jadącego jako PT po TŁ w kierunku Wisły, a potem już sobie jechał jako 520 w kierunku Znanej... Chyba nie załapałeś, ja wypowiedziałem się o wczorajszych dodatkach w zmianie B.ashir pisze:Na Olszynkę nie mogłyby, bo rozkład jasno temu zaprzecza.
Wielkanoc 2013 - zasilenia, zmiany, ciekawostki
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Robert 514
wczoraj to jakieś dziwne rzeczy się działy po 16.40Flash8222 pisze:Wcale nie widziałem wczoraj 8897 jadącego jako PT po TŁ w kierunku Wisły, a potem już sobie jechał jako 520 w kierunku Znanej... Chyba nie załapałeś, ja wypowiedziałem się o wczorajszych dodatkach w zmianie B.ashir pisze:Na Olszynkę nie mogłyby, bo rozkład jasno temu zaprzecza.
1/520 wjechał na Marysin (8828 chyba) zdjął tablice i ruszył w kierunku centrum jako PT
chwile po nim, około 2 minuty
2/520 wjechał na Marysin (8440 chyba) zdjął tablice i ruszył w kierunku centrum jako PT
na samej pętli jeszcze 3 inne brygady 520, żadnego 401 przez 15 minut
na skręcie na pętle 1 brygada i jedna oczekiwała na wcześniejszym przystanku
przez Marysin jechaliśmy 25 minut
401 w DS nie jeździ, a co za tym idzie 520 ładowało się na jego przystanek, bo się... nie mieściło tam, gdzie miało się mieścić. Chyba jakaś brygada z Ostrobramskiej stała ładną chwilunię na skręcie, bo... nie miała miejsca. Panowie z NR MZA stanęli na wysokości zadania i ogarniali ten ładny burdel. Generalnie pochwała dla Organizatora za linię co pięć minut, ze świątecznym rozkładem. Dzięki Wam wytraciłem pół kółeczka, olE!Robert 514 pisze:wczoraj to jakieś dziwne rzeczy się działy po 16.40
1/520 wjechał na Marysin (8828 chyba) zdjął tablice i ruszył w kierunku centrum jako PT
2/520 wjechał na Marysin (8440 chyba) zdjął tablice i ruszył w kierunku centrum jako PT
- Bastian
- Sułtan Maroka
ashir pisze:Nie dziwne, bo ta linia wczoraj nie jeździła.Robert 514 pisze:żadnego 401 przez 15 minut
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Robert 514
jak my staliśmy w korku przez (8573) to żadna brygada nie wjechała na stanowisko 401Pawel_ pisze:401 w DS nie jeździ, a co za tym idzie 520 ładowało się na jego przystanek, bo się... nie mieściło tam, gdzie miało się mieścić. Chyba jakaś brygada z Ostrobramskiej stała ładną chwilunię na skręcie, bo... nie miała miejsca. Panowie z NR MZA stanęli na wysokości zadania i ogarniali ten ładny burdel. Generalnie pochwała dla Organizatora za linię co pięć minut, ze świątecznym rozkładem. Dzięki Wam wytraciłem pół kółeczka, olE!Robert 514 pisze:wczoraj to jakieś dziwne rzeczy się działy po 16.40
wczoraj był DS?
Wczoraj na 520 było SB brygady były opóźnione powyżej 60 min. Po dojeździe na Marysin brygady były włączane do ruchu w różnych miejscach wg. rozkładuRobert 514 pisze:wczoraj to jakieś dziwne rzeczy się działy po 16.40Flash8222 pisze: Wcale nie widziałem wczoraj 8897 jadącego jako PT po TŁ w kierunku Wisły, a potem już sobie jechał jako 520 w kierunku Znanej... Chyba nie załapałeś, ja wypowiedziałem się o wczorajszych dodatkach w zmianie B.
5280
W piątek dojazdy MZA były normalne, czyli płatne tylko na odcinkach z pasażerami.Szeregowy_Równoległy pisze:I pytanie: czy w przypadku MZA brygady ponadplanowe też są opłacane w wersji brama-brama?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem