Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Zmiany obsługowe - wrzesień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zastanawiam się czy w DS też jest taki problem z przegubowcami np na "stalowej", bo nie wiem kto i dlaczego wyciął jeden z dwóch przegubów na 705 w DS
A może to tylko wypadek przy pracy

N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
-
michał1984
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to nieprędko, bo pojechał na Kaukaz 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Może ktoś wie ile wozów w szczycie A i szczycie B robi każdy zakład włącznie z ajentami.
Chodzi mi o
Całka plus dodatki w szczycie A razem
Całka plus dodatki w szczycie B razem
Chodzi mi o
Całka plus dodatki w szczycie A razem
Całka plus dodatki w szczycie B razem
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dzisiaj rano miałeś pewnie nieźle skołatane nerwy jadąc do pracyLipa pisze:Mam być zadowolony, że w godzinach szczytu autobusów jest tyle samo co przed wakacjami, tylko teraz więcej solówek? Było ciasno przed wakacjami i w wakacje, to teraz jest jeszcze ciaśniej. Nic tylko skakać z radości...
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Spoko, można dostrzec w tym plusy: już nie doładowuję karty, bo i tak żaden kanar się nie wciśnie. Znajomy z pracy też tak zaczął jeździć, nikt nie ma zamiaru płacić za to, co w Warszawie się nazywa górnolotnie "transportem zbiorowym". Byle tylko dojechać do pracy i z pracy, później zacząłem znowu jeździć samochodem. Szkoda, że pracuję w Śródmieściu, inaczej bym się całkiem na auto przerzucił. Do takiej komunikacji to ciężko będzie ZTM-owi zachęcić posiadaczy 4 kółek. Zresztą gdzie oni by się mieli pomieścić skoro dla obecnych pasażerów brakuje miejsca?ZaciszaniN pisze:Dzisiaj rano miałeś pewnie nieźle skołatane nerwy jadąc do pracyZaopatrz się na najbliższe miesiące w waleriane, bo nie zanosi się na to, by "Kleszczowa" się ogarnęła z planem
-
michał1984