Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Czy ubooty są na 25 planowo (a jednocześnie Swingi na 3)?
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Nie wydaje mi się by na 25 planowo miały być U-booty. Na 3 na całkach są Swingi a na dodatkach chyba U-booty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A na 23 U-Booty to chyba planowo? Bo nawet 2 sztuki widziałem. 
Tak.
Eh, w takim razie to dość dziwne, bo jechałem dzisiaj kadłubem na 25. Na całodziennej brygadzie.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Znaczy, że w dni powszednie Żoliborz wystawia tylko 15 solówek na 6 i nic więcej? A w weekendy aż 17 solówek (10 brygad na 6, 2 brygady na 27 i 5 brygad na 28) czy coś pogmerałem?pawcio pisze:Planowo z Żoliborza. Solówki tylko Wola wystawia.
Normalnie nie całe 28 w weekendy będzie na solówki.
Pewnie tylko 3 brygady? 
Tak by wychodziło. Nie mam jeszcze całego nowego maximum w głowie.
Tak się tylko upewnię... Na wysokich brygadach 6 w DP przewidziane są solówki?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Poza niskimi.
Poza niskimi wysokimi?
Dzięki.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Wczoraj widziałem dwie solówki na "6", jedna tuż za drugą. To jakiś nowy pomysł na składy? 

Też je chyba widziałem - ale wyglądało, że jedna do zajezdni Żoliborz była.
To jest chyba 10:22 i 10:26z z Wileńskiego.
Jadą razem przez dokładnie godzinę. BRAWO BRAWO BRAWO.
To jest też niezłe:
http://www.ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php? ... 12&h=18.22
Pojawia się na tablicach w Jerozolimskich?
To jest chyba 10:22 i 10:26z z Wileńskiego.
Jadą razem przez dokładnie godzinę. BRAWO BRAWO BRAWO.
To jest też niezłe:
http://www.ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php? ... 12&h=18.22
Pojawia się na tablicach w Jerozolimskich?
ŁK