Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
kozioł
Oto sen kolegi motorowego TW:
Przychodzi na zakład, a tu okazuje się, że nie ma już żadnego sprawnego wagonu, którym mógłby wyjechac na swoje zadanie. Jednak zdecydowano się mu dac dopiero co przybyły skład sprowadzony na testy, czyli... EU07 z wagonami osobowymi. Jako, że nie wiedziano, jak będzie się zachowywał na torach, przydzielono mu radiowozy do zabezpieczenia przejazdu. Obawiano się też, że pantograf nawet złozony może nie zmieścić się pod siecią w pewnych miejscach, jednak "dało rade". Nakazano też szczególną ostrożność podczas przejazdu przez tunel W-Z.
Przychodzi na zakład, a tu okazuje się, że nie ma już żadnego sprawnego wagonu, którym mógłby wyjechac na swoje zadanie. Jednak zdecydowano się mu dac dopiero co przybyły skład sprowadzony na testy, czyli... EU07 z wagonami osobowymi. Jako, że nie wiedziano, jak będzie się zachowywał na torach, przydzielono mu radiowozy do zabezpieczenia przejazdu. Obawiano się też, że pantograf nawet złozony może nie zmieścić się pod siecią w pewnych miejscach, jednak "dało rade". Nakazano też szczególną ostrożność podczas przejazdu przez tunel W-Z.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
-
kozioł
6 jest jedną z cyfr szatana. Gdy do 6 dodamy 4 da nam 10 co symbolizuje linia N10. 4 i czerwony pasek za spamowanie jest najwyraźniej symbolem nadchodzącej apokalipsy. Jako że Tm jako pierwiastek ma liczbę atomową 69 to resztę dopisz sobie sam.solaris8315 pisze:Dziś mi się sniło, że jechalem linią N10 z Bródna na Targówek... No i jeszcze Tm dał mi punkcik za śmietnik w temacie na WC (tylko nie wiem jaki)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oj, cholernie by mi się przydała... A Hafilip to chyba by już w ogóle zwariował z radościFikander pisze:Dzisiaj mi się śniło, że ZTM uruchomił linię podmiejską do Terki![]()
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow