O stronach ZTM MZA i TW

Moderatorzy: Tyrystor, Dantte

gfedorynski

Post autor: gfedorynski » dzisiaj, 18:21

Pokaż mi na obrazku, co to jest "wschodni i zachodni przejazd przez Rondo Czterdziestolatka w ciągu ul. Marszałkowskiej". Sorry, tego się nie da obronić.

adamrozbicki

Post autor: adamrozbicki » dzisiaj, 20:46

pawcio pisze:
dzisiaj, 17:15
Wschodni i zachodni jest przejazd, nie ruch. Warto czytać ze zrozumieniem a nie z tezą.
Zacytowałem początek, w całości brzmi jest jeszcze bardziej kretyńsko, więc nie wiem po co te przedszkolne pouczanki. Wschodni i zachodni przejazd :D . Zachodni/wschodni może być ewentualnie kierunek.

adamrozbicki

Post autor: adamrozbicki » dzisiaj, 20:52

Bywalec pisze:
dzisiaj, 18:20
Teza jak teza ale zauważ że pomylone jest Rondo Dmowskiego z Rondem Czterdziestolatka :wink: (III część komunikatu)
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2026/06/1 ... mowskiego/
Pracownik organizatora komunikacji w 2-milionowej stolicy nie zna nazw centralnych skrzyżowań, ktoś to pisze, ktoś zatwierdza. Dwa dni wisi na stronie i nikt nie reaguje. Naprawdę ktoś próbuje tego bronić?

Awatar użytkownika
AdamKlocusky
Kontakt:

Post autor: AdamKlocusky » 57 min temu

adamrozbicki pisze:
dzisiaj, 20:52
Bywalec pisze:
dzisiaj, 18:20
Teza jak teza ale zauważ że pomylone jest Rondo Dmowskiego z Rondem Czterdziestolatka :wink: (III część komunikatu)
https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2026/06/1 ... mowskiego/
Pracownik organizatora komunikacji w 2-milionowej stolicy nie zna nazw centralnych skrzyżowań, ktoś to pisze, ktoś zatwierdza. Dwa dni wisi na stronie i nikt nie reaguje. Naprawdę ktoś próbuje tego bronić?
Drogi Panie Kolego,
Zamiast się tutaj awanturować jaki to ZTM jest be, to trzeba było te dwa dni temu zadzwonić i zgłosić błąd do ZTMu. Ja jak coś zauważam to daję info. Bądź człowiekiem i zrozum, że ludzie mają prawo się pomylić, a zwłaszcza w nawale obowiązków.

W tytule III części, który to tytuł jest wytłuszczony, jest na szczęście właściwe rondo (tj. Dmowskiego), a sama zmiana nie ma w praktyce większego wpływu na pasażera, więc subiektywnie bijesz pianę o nic.

Reasumujac, najłatwiej się wypowiadać nie znając realiów pracy działów w ZTM i podziału obowiązków... (-(
Obrazek
___________________________________________________________________________________
1 13 20 22 124 137 138 154 206 307 340 406 444 460 462 512 517 805 N12

ODPOWIEDZ