Poprawa komunikacji na Ochocie
Moderator: Wiliam
Zmieścił się? :O
M1 M2
1 4 18 25 35
109 128 136 154 171 186 190 222504 523
1 4 18 25 35
109 128 136 154 171 186 190 222504 523
No to poprawili komunikację na Włodarzewskiej, temat można zamknąć. Jak już jest taki dobrobyt, że po 2 Autosany jeżdżą...reserved pisze:Pięknym 18-metrowcem dziś na 208 jechałem.
Ale po co najmniej 15-minutowej przerwie w popołudniowym szczycie, więc trochę się ludzie naczekali. Ale dzięki temu, że jechały równiutko jeden za drugim, nie było tak że jeden jechał ciasny, a drugi pusty, tylko ludzie równomiernie oba zapełniali.
Tylko najlepiej, gdyby te wozy były jakoś ze sobą złączone. Może jakąś mocniejszą taśmą?
Wiem, że to zrzędzenie, lecz od kiedy 1 jeździ co 6min zamiast co 4?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Od początku ferii.KwZ pisze:Wiem, że to zrzędzenie, lecz od kiedy 1 jeździ co 6min zamiast co 4?
Gwoli ścisłości z 4 do 6 minut ścięto wszystkie silne linie: 1, 2, 9 i 33. Z silnych linii ostało się tylko kursy skrócone 17 i 31.
-
Fantastyczny pomysł zostawić Banacha tylko na jedynce. Wyszło przypadkiem, czy cały sztab nad tym pracował?
miłośnik 13N
Tam w ogóle nie ma potrzeby by coś więcej jeździło.
Co 6 minut w dzień, 7.5 w święto, więcej nie trzeba, ze szpitala można pójść i wsiąść do ciepłego tramwaju na pętli (przynajmniej w te stronę).
Tak btw to UW chyba tez są jeszcze ferie, albo sesja, nie? Poza tym z Pasteura głównie chodziło się do Grojeckiej.
Tak btw to UW chyba tez są jeszcze ferie, albo sesja, nie? Poza tym z Pasteura głównie chodziło się do Grojeckiej.
ŁK
UW wraca od poniedziałku.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Co prawda fizyka wraca dopiero za tydzień, ale generalnie jedyną uczelnią, której ferie ZTM zauważa, jest ta kościelna.