KM na Bielanach
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
A dokąd wozi to powietrze?
W 222 przy PTK w stronę Mokotowa po południu czasem da się usiąść. Zazwyczaj ok. 10 osób stoi.
A rezerwa w 178 ma cokolwiek wspólnego ze 116?
W 222 przy PTK w stronę Mokotowa po południu czasem da się usiąść. Zazwyczaj ok. 10 osób stoi.
A rezerwa w 178 ma cokolwiek wspólnego ze 116?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Na Górny Mokotów.Bastian pisze:A dokąd wozi to powietrze?
Kiedy, gdzie, w którym stuleciu?Bastian pisze:W 222 przy PTK w stronę Mokotowa po południu czasem da się usiąść.
Jakby się pozbyć muchowozów, to i na takie wymienione przez Ciebie 210 brygad by starczyłoBastian pisze:A rezerwa w 178 ma cokolwiek wspólnego ze 116?![]()
A w życiu. Tzn. jeszcze go nie wozi.Zebra pisze:Co wozi powietrze? 116?
A to wozi powietrze jak najbardziej.Zebra pisze:222?
Nie, nie jest zbędne. Wolałbym nie wycinać z Mickiewicza 116, toteż lepszym rozwiązaniem wydaje mi się pocięcie słabo zapełnionych linii/kasacja/komasacja z innymi na rzecz wydzielenia linii dowozowej.Zebra pisze:Trakt - Żoliborz jest zbędne?
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie rozumiem tegoEmdegger pisze:Wolałbym nie wycinać z Mickiewicza 116, toteż lepszym rozwiązaniem wydaje mi się pocięcie słabo zapełnionych linii/kasacja/komasacja z innymi na rzecz wydzielenia linii dowozowej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Mnie chodziło o te istniejące, dyskusję o światach modalnych zawsze można założyć na innym podforumdrapka pisze:Kursem 23:01 z PTK na pewnoEmdegger pisze:Bastian napisał/a:
A dokąd wozi to powietrze?
Na Górny Mokotów.
Miałem na myśli raczej kursy:
Kod: Zaznacz cały
| 16 |[10] [25] [40] [55]
| 17 |[10] [25] [40] [55]
| 18 |[10] [25] [38] [53]
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Nie no, o 17 to i 189 bywa puste
Ja mam obserwacje z okolic godziny 14 i tam skorzystanie z wolnego miejsca jest trudne, sporo ludzi wsiada np na Rozdrożu (i to wybitnie nie są pasażerowie przypadkowi), jest trochę wymian na Puławskiej, a najbardziej "hitowy" jest przystanek Polskie Radio. Jeśli by tak zapełnione linie (o tej porze) wycinać, to ja bym widział kilku innych kandydatów - 187, 301, 168...
Popatrz, jaka franca!
Zdarza się, wiadomo, jak i wszędzie indziej. Ale czy to znaczy, że w trybie natychmiastowym należy zlikwidować 9, 17, 33, 190 itp.?maciej180 pisze:A ja z kolei, o czym już pisałem, nigdy nie spotkałem się ze zjawiskiem 2x116... A przez półtorej roku jeździłem nim niemal codziennie, często w szczycie.
noidea