Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja dalej zapytuję: gdzie są Vrdoljak i Furman? No i Legia posłuchała Węgrzyna: wyszli wyżej.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
W pomocy i ofensywie widać tylko Radovicia. Ja myślałem, że te jego kiwki mają opatrzone, a tymczasem on nabiera na proste przekładki kolejnych zawodników. Tylko co z tego, skoro Kucharczyk oddaje strzał niczym na wuefie w meczu VIA kontra VIB
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja patrzę na szeroko pojmowaną grę defensywną. Ile przechwytów mają Furman i Vrdoljak? Ile prób wślizgów i ile z tych prób udanych? Tego mi brakuje. Druga linia Legii nie gra w defensywie. A najlepszy legionista z pola to jak dotąd dla mnie Wawrzyniak. I to jest najsmutniejsze. A sam Kucharczyk traci więcej piłek niż pozostali są w stanie odzyskać.
Dlatego ja się przełączyłem na TVP1 z Laskowskim i Żewłakowem. Spokój, opanowanie, cuda Panie!Szeregowy_Równoległy pisze:Kaziu twierdzi, że to nie Kucharczyk podał źle (faktycznie, to nie było złe, to było dramatycznie słabe), a problem w tym, że Radović nie jest Koseckim. Wywód zaiste godny Skippera
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A mieli kozackie powtórki w przerwie z liniami spalonego? Bo właśnie C+ udowodnił, że spalonego nie było, a Vrdoljak (dzisiaj) i Dossa Junior (od początku sezonu) to leszcze.
Jako wytrawny obserwator meczów piłki nożnej sędziowanych przez moją żonę podałem taką interpretację zdarzeń boiskowych bez dodatkowych powtórek w przerwie. Poza tym, kto Ci broni w przerwie przepiąć się na C+? Przecież to nie małżeństwo, tylko wybór kanału przy pomocy pilota.Szeregowy_Równoległy pisze:Bo właśnie C+ udowodnił, że spalonego nie było,
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W TVP nie ma Węgrzyna, a ja Węgrzyna lubię. O, remis
Sagan skiksował, czy to było planowe?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Spalił, psiamać...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
"Legii potrzebne jest skupienie, ale nie do końca skupienie". TVP wam tego nie da
Żółta dla Juniora, Rzeźniczak żółtą już ma, a środkowych obrońców na ławce brak, możliwości sensownego przesunięcia Brozia i Rzeźniczaka też nie ma. Niedobrze.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To jakiś fenomen. Czy piłkarze Legii są aż tak tępi, że muszą dostać info od trenera co robią źle, żeby po przerwie się poprawić? Czy może w Legii rozpracowanie rywala leży? Bo wszystko to, co w pierwszej połowie kulało, teraz działa. Coś jakby Legia nie wiedziała czego się po Rumunach spodziewać.