Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
wreszcie coś się dzieje! niech idą za ciosem, są w stanie strzelić kolejnego gola!
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
W terminologii militarnej to się nazywa rozpoznanie bojem.Szeregowy_Równoległy pisze:Czy piłkarze Legii są aż tak tępi, że muszą dostać info od trenera co robią źle, żeby po przerwie się poprawić? Czy może w Legii rozpracowanie rywala leży? Bo wszystko to, co w pierwszej połowie kulało, teraz działa. Coś jakby Legia nie wiedziała czego się po Rumunach spodziewać.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W końcu wojskowi, intelektu nikt nie wymaga...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kosecki powinien zmienić imię na Waginiusz. Przewraca się jak tylko zauważy rywala w pobliżu.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Odkryłem czemu Vrdoljak jeszcze nie zszedł: na ławce nie ma alternatywy. Chyba, że można wpuścić trenera, wtedy domagam się Jacka Magiery. Gorzej nie zagra.
Ile pojedynków wygrał dziś Wawrzyniak? Tak, teraz się obciął, ale ile czasu sam Wawrzyniak może powstrzymywać rywala bez żadnego wsparcia? Gdzie był Kosecki, który powinien Wawrzyniaka asekurować? Nie wiem, czy to nie Kosecki powinien zejść zamiast Kucharczyka. Młoda Kosa jest zdechła.
Ile pojedynków wygrał dziś Wawrzyniak? Tak, teraz się obciął, ale ile czasu sam Wawrzyniak może powstrzymywać rywala bez żadnego wsparcia? Gdzie był Kosecki, który powinien Wawrzyniaka asekurować? Nie wiem, czy to nie Kosecki powinien zejść zamiast Kucharczyka. Młoda Kosa jest zdechła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Podsłuchałem co trener Urban przekazał Michałowi: "Pilnuj spalonego i wrzucaj jak dostaniesz piłę".
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
O hesusie. Drewno za drewno... Swoją drogą, w więzieniu, w którym siedzi prezes Steauy, musi być "wesoło" teraz 
I już żółtko zarobił i zagrożenie stworzył...
I już żółtko zarobił i zagrożenie stworzył...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Może i Żyro dostał kartkę, ale zrobił w defensywie więcej niż Kucharczyk od początku spotkania.
A Kuciak to w Rumunii gwiazda... O ustawianie meczów go nawet oskarżali
A Kuciak to w Rumunii gwiazda... O ustawianie meczów go nawet oskarżali
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Drwaliszwili... Nie wiem jakim cudem on strzela bramki. Techniki użytkowej brak, główki brak, szybkości brak. Taka gorsza wersja Carstena Janckera (a Jancker do dziś jest moim ideałem napastnika) jak dla mnie.
[ Dodano: Śro 21 Sie, 2013 22:28 ]
Ja dobrze widziałem, że Wawrzyniak właśnie rozegrał (!) celnie (!!) akcję ze środka pola (!?!?!?!?!)
[ Dodano: Śro 21 Sie, 2013 22:28 ]
Ja dobrze widziałem, że Wawrzyniak właśnie rozegrał (!) celnie (!!) akcję ze środka pola (!?!?!?!?!)