Nie w tym meczu, ogólnie nie trawię typa. I tego, że odpalił Zlatana i Henry'ego z Barcelony. Jak ktoś sobie nie radzi z wielkimi osobistościami, to nie jest wielkim trenerem.Coś mnie ominęło? Czym się objawiło aroganctwo Pepa? Bo nie jestem ze wszystkim na bieżąco.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Czarno widzę szanse Legii w LE - na 3 miesiące stracili swojego najlepszego gracza. Skaba się będzie musiał wspiąć na wyżyny swoich umiejętności...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- fik
- Naczelne Chamidło
Nieaktualne. Gareth Bale podpisał dziś kontrakt z Realem Madryt i stał się najdroższym piłkarzem w historii. Kwota transferu to okrągłe 100 milionów €.fik pisze:"Spurs fans singing 'One song, you've only got one song, only got one song'
Then the Chelsea fans start singing 'One player, you've only got on player, only got one player'"
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pracowałem w weekend, więc ligi nie oglądałem i mi umknęło. To jest zagranie ręką za które powinien być podyktowany rzut karny. Jest ewidentnie celowe, czyli kluczowy warunek został spełniony. Tylko jakoś kolega Szymkowiak tym razem nie rwie szat, że ktoś został oszukany 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No, schował rękę jak mógł, żeby tylko piłka w nią nie trafiła, co widać na załączonym obrazku. A na filmiku ta ręka się rusza w kierunku piłki.JacekM pisze:Moim zdaniem Głowacki nieporadnie, bo nieporadnie, ale usiłował uniknąć kontaktu ręki z piłką. Ale ogólnie to się zgadzam - karny się należał.
Ja ograniczam sie do: http://transfery.przegladsportowy.pl/Pi ... 1,970.htmlWiliam pisze:Ktoś jeszcze ma problem z oderwaniem się od newsów i SKY Sports w ostatni dzień okienka?
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
No i mamy Özila w Arsenalu. Z jednej strony chciałoby się powiedzieć "wreszcie", wreszcie Wenger poszedł na zakupy i zdołał pozyskać kogoś o klasie światowej.JacekM pisze:U mnie Sky leci sobie w tleZresztą Arsene nie powtórzy szaleństwa z 2011, aczkolwiek Özil - jaranko.
Jednak jednocześnie zupełnie nie rozumiem władz Realu. Jedyną sensowną przyczyną sprzedaży jest kasa. Ale pod względem sportowym dużo mniej straciliby na sprzedaży Di Marii. Imo Florentino wypuścił z rąk zbyt ważnego zawodnika. Niewiadomym jest jeszcze, czy Özil będzie chciał/będzie w stanie się szybko zaaklimatyzować w Anglii.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- R-9 Chełmska
Jakaś straszna beka z Herrerą. Informacje jak to w takich sprawach się wykluczają, ale opcje są następujące:
1) United dawało 36 mln (tyle ile jest w klauzuli), ale nie uwzględnili 21% podatku i nie chcieli dać coś koło 7 mln więcej.
2) United było reprezentowane przez przebierańców, którzy się podszyli pod klub i dopiero pod koniec negocjacji okazało się że nie mają pełnomocnictw.
Tak czy siak straszny żal.
Fellaini oficjalnie w ManUnited. Lukaku w Evertonie na wypożyczeniu.
1) United dawało 36 mln (tyle ile jest w klauzuli), ale nie uwzględnili 21% podatku i nie chcieli dać coś koło 7 mln więcej.
2) United było reprezentowane przez przebierańców, którzy się podszyli pod klub i dopiero pod koniec negocjacji okazało się że nie mają pełnomocnictw.
Tak czy siak straszny żal.
Fellaini oficjalnie w ManUnited. Lukaku w Evertonie na wypożyczeniu.