Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wiem, nie powinno się wypowiadać na temat żartów tu zamieszczanych, punkty przyjmę z pokorą, ale... Ale naprawdę? Wada wymowy pani Gronkiewicz-Waltz jest tak prześmieszna? To, że mówi "h" zamiast "r" jest tak zabawnie, że ledwo zwieracze wytrzymują?
Przepraszam ja się tylko wypowiem. Jakoś Tobie nie przeszkadza nabijanie się z innych i ubliżanie im kiedy Ty to robisz, przecież kretynizm to też choroba. Zgodzę się, że nie powinno się z innych nabijać. Nie ja na to nie choruję.Szeregowy_Równoległy pisze:Wiem, nie powinno się wypowiadać na temat żartów tu zamieszczanych, punkty przyjmę z pokorą, ale... Ale naprawdę? Wada wymowy pani Gronkiewicz-Waltz jest tak prześmieszna? To, że mówi "h" zamiast "r" jest tak zabawnie, że ledwo zwieracze wytrzymują?
POGAŃSTWO ATAKUJE! 
2 dni po premierze a już 800 tys. wejść, 8,6 tys. komentarzy i 7,4 tys. ocen... negatywnych
Chyba sobie kolesia zasubskrybuję 
2 dni po premierze a już 800 tys. wejść, 8,6 tys. komentarzy i 7,4 tys. ocen... negatywnych

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
- panzerloud
Nawet nie tyle żałosne co nijakie, ot jakiś tam anonimowy gościu coś tam mantyczy do kamery. Jest to tak samo śmieszne jak mięsny jeż(czyli wg mnie wcale).bepe pisze:Totalnie nie rozumiem, co takiego śmiesznego jest w tym filmiku. Nie wiem, czy gość to mówi poważnie, czy robi sobie jaja, ale w obu tych wypadkach jest to raczej żałosne niż śmieszne.
A może to ja jestem dziwny, bo większość hitów internetu zupełnie mnie nie bawi...
Sądząc po poprzednich filmikach, to pan Sendecki mówi zupełnie serio. Mnie to śmieszy, ale może mam zbyt zryty beret treściami z tych odmętów internetu, gdzie pełno jest wklejania past w stylu "masz ty rozum i godnośc czlowieka" albo o rurkowcach. Natomiast zupełnie nie śmieszą mnie/czerpię przyjemności z oglądania demotów czy innego kwejka...
I żeby nie ciągnąć OT:

I żeby nie ciągnąć OT:

bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wiem, że kretynizm to choroba. Słowo "kretyn" ma więcej znaczeń. Jednym z nich jest człowiek głupi. Gdybyś nie był głupi, to byś to sprawdził, zanim postanowiłeś zarzucić mi nabijanie się z osób dotkniętych kretynizmem. I to faktycznie jest offtop: twoja głupota ani trochę zabawna nie jest.Jachim pisze:Jakoś Tobie nie przeszkadza nabijanie się z innych i ubliżanie im kiedy Ty to robisz, przecież kretynizm to też choroba. Zgodzę się, że nie powinno się z innych nabijać.
Ja nie chcę być zabawny i nie jestem głupi. Może i czasem skorzystałem z zasady "nie znam się więc wypowiem", ale nikogo tym nie urażałem. Te Twoje ubliżanie innym (nawet nie mówię o sobie) jest żałosne, świadczy o Twoim braku kultury i wychowania. Z mojej strony EOTSzeregowy_Równoległy pisze:Wiem, że kretynizm to choroba. Słowo "kretyn" ma więcej znaczeń. Jednym z nich jest człowiek głupi. Gdybyś nie był głupi, to byś to sprawdził, zanim postanowiłeś zarzucić mi nabijanie się z osób dotkniętych kretynizmem. I to faktycznie jest offtop: twoja głupota ani trochę zabawna nie jest.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Oczekiwanie, że będę kulturalny wpisuje się w tematykę działu.