Zagubione owieczki - 2019-2022
Moderator: vernalisadonis
Nie, trzeba cofać ale żeby cofać trzeba wstrzymać ruch.
Ogólnie to nawet znak jest, żeby w lewo jechać, ale… chyba tylko postawienie barierki, żeby autobusem się nie dało wjechać, byłoby skuteczne.
ŁK
Pewne 319 skręciło w Cynamonową, a potem nieumiejętnie próbowało cofać przez całe skrzyżowanie.
9953 jako Za Metro na Moście Płn w kierunku Mlocin.
Bez pasażerów
Bez pasażerów
- Bastian
- Sułtan Maroka
Prędzej bym podejrzewał zagubiony SIP, niż autobus. Zjazd?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przed chwilą jakiś przegubowy PT przejechał Wolumenem. TEGO jeszcze nie widziałem 

Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Bardzo dawno temu jak podaje Trasbus jeździło tak 121 , ale wtedy nie było progów zwalniających.

- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak się właśnie spodziewam - zapomniał i się zagonił na Wólczyńską, a tu brak przejazdu.
Pewne 154 żeby nie stać w korku do skrętu w Żwirki i Wigury to pojechał prosto i zrobił oberka na rondzie na Komitetu Obrony Robotników i skręcił w Żwirki i Wigury w prawo
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Pewne 146 pojechało prosto w pl.Przymierza, jak się skapnęło to zawracało przy Meksykańskiej.
Czy mi się wydaje że z miasta zniknęły kompletnie słupki informujące kierowców autobusów o objazdach? Jakoś dawno tego nie widziałem.
Czy mi się wydaje że z miasta zniknęły kompletnie słupki informujące kierowców autobusów o objazdach? Jakoś dawno tego nie widziałem.

Wczoraj pewne 156 jadące w kierunku Dw. Wschodniego skręciło ze Św. Wincentego w Niwy, dalej Miedzy, Rembrandta, dalszym odcinkiem Niwy, Samarytanki, Gilarską i ponownie wróciło na Św. Wincentego.
I to zgubił się Michalczewski, a to już osiągnięcie jak jeździli aż na 1 z 5 brygad.