Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
O, a ostatnio mi się śniło metro. Na stacji Imielin był straszny pożar i przejechaliśmy bez zatrzymania, po czym następna stacja po Kabatach to było lotnisko - jechało się jak do STP, a potem takimi starymi torami i wszyscy byliśmy zachwyceni, że metro na lotnisko jedzie. Pamiętam też, że był to ślepy tor. Dalej nie pamiętam
.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
A mi się śniło, ze na Babce dostawiono sygnalizatory tramwajowe przed wszystkimi przecięciami torów 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja mam parę snów "zaległych"
Na dobry początek (nim sobie nie przypomnę pozostałych
pierwszy: otóż ze dwa miesiące temu śniło mi się, że ZTM zmienił nazwę zespołu PKP WŁOCHY na... HORDA TYMPANI
U Lema, bodajże w "Dziennikach gwiazdowych", pojawia się statek transgalaktyczny o tej nazwie, a skąd Lem - lekarz z wykształcenia - wziął tę nazwę, to już sobie poguglajcie. Warto 
Na dobry początek (nim sobie nie przypomnę pozostałych
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
kozioł
A mi wczoraj śniło się, że idę (z nieznanych przyczyn utykając na prawą nogę) na prezentację Solarisa U12 z nowej dostawy, która odbywa się na pętli Chomiczówka, a nowy Solaris jeździ na krańcującej tam linii 132. Przy czym ów Solaris w środku wyglądał trochę jak MAZ. Można powiedzieć, że to pewna odmiana, bo zwykle, jeżeli w ogóle coś mi się przyśni to tramwaje albo seks z różnymi koleżankami.
15/12/2005-12/7/2019
A w nocy z soboty na niedzielę śniło mi się,że moi dwaj koledzy Mateusz Kamiński i Mateusz Wielgus jechali ze mną metrem i którymś razem jak się odwróciłem i spojrzałem na nich to oni palili szlugi w metrze.Na serio to oni nie palą,ale sen powalający.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jesteś pewien, że pozwolili na publiczne ujawnienie nazwisk? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow