Ale przegieli... 20% podwyżki. Nonsens, nie wiem jak to logicznie i wiarygodnie zechcą uzasadnić...mazowieckie.com.pl pisze:Zmieni się także cena biletu dobowego, zamiast 20 zł, będzie kosztować 24 zł.
O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Nie chodzi mi o to, kiedy była ostatnia podwyżka (ze dwa lata temu), tylko o to, że bilety drożeją po 5%, a tu rekwizyt +20%... A śmiem twierdzić, że dobowe są jednymi z najczęściej kupowanych biletów. Inna sprawa z odcinkowymi: standard się pogarsza (vide: zastąpienie bip kiblami z FP), a bilet drożeje...geograf pisze:Kiedy była ostatnia podwyżka?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
jednorazowych nie było, okresowych w lutym 2006.geograf pisze:Kiedy była ostatnia podwyżka?
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
a co to ma do rzeczy?Premo pisze:A to każdy ma internet?
to już w sieci nie łaska ich opublikować?Premo pisze:Ważne że są informacje na stacjach.
"pozostałe pociągi będą kursować według zmienionego rozkładu jazdy" ot i tylePremo pisze:A o modernizacji linii Siedlce-Łuków jest informacja na stronie.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
no patrz, w ZTMie zmiany są nawet częściej, a mimo to komunikat jestPremo pisze:Zmiany rozkładu na Siedleckiej są prawie co miesiąc.
i przed każdą, codzienną podróżą będę sprawdzał w Hafasie czy przypadkiem mój kurs się zmienił?Premo pisze:W Hafasie jest rozkład z uwzględnionymi zmianami.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
ale po to jest Internet zeby w nim takie informacje sie znalazły. do tej pory widziałem tam wiele informacji o zmianach wszelakicj wiec i ta sie znalezc powinna. wiem ze jestes wielbicielem KM na niejednym forum i "bronisz" ich na kazdym kroku, ale ja nie mam potrzeby zagladac zagladac do budynku stacji, po to mam net zeby tam widziec informacje!Premo pisze:A to każdy ma internet? Ważne że są informacje na stacjach. A o modernizacji linii Siedlce-Łuków jest informacja na stronie.
PURA VIDA!
Wszystkie zmainy na bierząco są uzupełniane na www.rozklad.pkp.pl więc w czym problem?