Projekt zmian na Ursynowie
Moderator: Wiliam
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Ja równiez mam duże zastrzeżenia co do tak wysokiej częstotliwości 192 w weekendy. Poobserwowałem (już) wczoraj linię na całej trasie w godzinach popołudniowych i autobusy wożą pojedyncze osoby. Jest to klasyczny ursynowski muchowóz.
I uważam, że pasażerowie nie prędko przyzwyczają się do wznowienia kursowania autobusów po odcinku Cynamonowej, nieużytkowanym liniowo od 2001 roku, kiedy skasowano 514 (bo o 306 nie wspominam).
I uważam, że pasażerowie nie prędko przyzwyczają się do wznowienia kursowania autobusów po odcinku Cynamonowej, nieużytkowanym liniowo od 2001 roku, kiedy skasowano 514 (bo o 306 nie wspominam).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Ludzie, dajcie tej linii chociaż ze 2 miesiące!
Daleko nie zajdziemy, jak będziemy osądzać linię po niespełna tygodniu od uruchomienia na zupełnie nowej trasie.
401 potrzebowało lepiej jak pół roku, żeby zdobyć popularność również na prawym brzegu i nadal zainteresowanie tą linią rośnie.
186 też na początku nie było zapełnione tak pięknie jak dziś...
Daleko nie zajdziemy, jak będziemy osądzać linię po niespełna tygodniu od uruchomienia na zupełnie nowej trasie.
401 potrzebowało lepiej jak pół roku, żeby zdobyć popularność również na prawym brzegu i nadal zainteresowanie tą linią rośnie.
186 też na początku nie było zapełnione tak pięknie jak dziś...
W DP zapełnienie 192 jest bardzo przyzwoite (zwłaszcza w szczycie). Zwykle wszystkie miejsca siedzące zajęte, sporo osób stoi. Ja uważam, że zanim wyciągnie się wnioski dot. tej linii, trzeba poczekać parę tygodni. Wtedy zapełnienie na pewno będzie większe. Co do DS się nie wypowiadam, bo nie widziałem i nie wiem, jak wtedy zapełnia się linia.
- Bastian
- Sułtan Maroka
I to był błąd, ale niektórych, jak widać, nie nauczył...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Teraz kursuje częściej, ale był taki okres, że było cokolwiek pocięte...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
No błagam, zobacz sobie na takie kretyństwa jak MAGELLANA, POLINEZYJSKA, MAŁCUŻYŃSKIEGO, BRACI WAGÓW, LANCIEGO...Mihau pisze:Duża dzielnica, to i dużo przystanków. Poza tym już nie przesadzajmy z tą "co drugą latarnią", przystanki nie są gęściej niż np. na Tarchominie czy Gocławiu.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!