Do tego, że wózek nie ma się tylko zmieścić. Na widok wózka masz paść do stóp, zapytać się grzecznie, jak możesz pomóc i co zrobić dla osoby z wózkiem, a jak w wyniku ustawienia wózka twój rower znajdzie się w przejściu bądź w inny sposób zacznie przeszkadzać innym podróżnym - masz psi obowiązek poczekania na następny kurs.rhemek pisze:Więc do czego pijesz?
Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
- fik
- Naczelne Chamidło
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- fik
- Naczelne Chamidło
Ej, wyślij go jeszcze na Berdyczów! Nie wiem, co ZTM ma do tego, co napisałem na forum dyskusyjnym nt. twojej kultury osobistej, ale może dyrektor Ruta będzie wiedział, szkoda, że nie będę miał jak tego się dowiedziećrhemek pisze:Ok jutro twó post wysyłam do ZTM. Z Twoim nickiem i dokladnie tak jak napisales.
Spoko, mojego ojca kiedyś drukowali, może i mnie wydrukują.rhemek pisze:I puszcze go z Twoim nickiem do Wyborczej .
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rozumiesz chyba, że nie mogę nie zareagować?fik pisze:Gdyby głupota miała skrzydła, trzeba by cię karmić procą.reserved pisze: Ale równie dobrze możesz powiedzieć, że skoro ma się wózek z dzieckiem to można iść z nim na spacer a nie jeździć po mieście.
I wystarczy tej dyskusji, zwłaszcza w tym temacie - zwłaszcza, że za chwilę musiałbym zacząć rozdawać punkty na lewo i na prawo. Jak to TLG powiadał, że sprząta w niedziele? Czysty pech, musicie zaczekać przynajmniej 144 godziny z hakiem...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow